Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tartósan állástalan sorstársai...

Tartósan állástalan sorstársaim: nektek kb. mennyi pénzetek folyt el eddig állásinterjúkra való utazások miatt?

Figyelt kérdés
Üzemanyagra / vonatjegyre / távolságibusz-jegyre, stb.
2012. szept. 4. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Fúúúú jobb ha nem is számolok utánna.

De szerintem egy jó nyaralásra való már tuti elment.

(Utiköltség mellett hozzá adhatod még a kaját is. Mert ha hajnalba elmegyek, este haza érek akkor azért enni kell valamit. És hát mivel nem vagyok helyi, nem tudom, hol lehet olcsón, jól, gyorsan megkajálni, ezért ott eszek amit találok. Sokszor ezek nem a legolcsóbbak.)

2012. szept. 4. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amit a legjobban utálok, hogy legtöbbször csak díszletnek hívnak be, mert az akit felvesznek már megvan. Azért tartanak csak interjút, hogy legyen a dolognak egy látszata. (De elmegyek, mert sose lehet tudni.)
2012. szept. 4. 08:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak a múlt héten 2000 forintom ment rá.
2012. szept. 4. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Múlt héten, amikor állásinterjún voltam, kiderült, hogy a 3 közül az egyikünket már ismeri az üzletvezető, de azért minket is behívtak interjúra, had szórakozzanak egyet a sikertelen próbálkozáson.
2012. szept. 4. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A havi BKV bérlet ára mindenképpen-minden hónapban (mert amúgy itthon ülök és minden elérhető a közelben, nem kéne bérlet: orvos, patika, boltok...)ez havi 9800 Ft. De mivel jelenleg 22ezres segélyből élek, sajnos ez is sok. :-(
2012. szept. 4. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobb, ha inkább nem számolom össze. Ami engem jobban idegesít, hogy grafikusként gyakran kapok próbamunkákat, ezt otthon kell megcsinálni, komplett megtervezése pl. egy cukros doboznak. Vicces grafika, feliratok ugye, márkanév kitalálása...És egy nemleges válaszra sem méltatják az embert. De ezt rendszeresen megcsinálják más ismerőseimmel is.
2012. szept. 15. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!