Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Romániában (Erdély) vagy...

Romániában (Erdély) vagy Magyarországon jobb az élet?

Figyelt kérdés

Érvek , Ellenérvek , + ill. - érdekelnének , ki-mit-gondol

stb.

2012. aug. 27. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kijavítottam magamat, ha eddig nem etted volna észre. Nem átlagkereset, hanem minimálbér. És a bruttó minimálbér kilencvenezer, de a nettó az csak ötvenezer. Romániában ugyanennyi. És nem tudom miről beszélsz. A romániai autópályadíj olcsóbb.
2012. szept. 6. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Ráadásul unokatestvéremék most költöztek Bukarestbe, mert ott több a fizetés, mint Magyarországon. (Tudott a család románul, mert Méhkeréken laktak, Békés megyében és az egy román nemzetiségű magyarországi falu.) Tehát inkább Bukarestbe mentek, mint Budapestre, mert ott több a munka és kicsivel jobbak a keresetek, olcsóbbak a dolgok.
2012. szept. 6. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Erdély.

Az hogy hol jó az élet az nem pár forinton múlik. Legalábbis nekem.

Hiába vagyok most Budapesten de egyszerűen nem bírom megszokni, rossz itt élni.

Sokkal szívesebben laknék egy kisebb településen, akár Erdélyben, akár Kelet-Magyarországon. Eredetileg Hajdú-Bihar megyei vagyok.

A nagyvárosok életellenesek, akárki akármit is mond, az ember nem ilyen szmogos bunkó városi létre termett.

Pont ezért próbálnak egyre többen inkább vidéken házat venni.

De nagyon sok jó hely van Magyarországon (Budapest kivételével) ahol tényleg nyugodtan lehet élni és az emberek is normálisak, viszont Erdély egy tiszta hely ahol teljesen fel lehet töltődni és hiányom van ha nem tudok menni sokáig. Olyan mintha honvágyam lenne, pedig csak sokadik felmenőm volt székely.

2012. nov. 22. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!