Mennyit ér egy emberi élet?
Utolsó: CSAK túlélő kap életjáradákot, fogjátok már fel!!
Kérdező: Jogban nem tudom, de ma már kb 1 sör áráért is halnak emberek..Sajnos már szart sem.:(
Há' nem tom, ugyebár a vérlázító MÁV elleni perben túlélők is követelnek egy csomó lóvét, meg ugye maga a per is a mi adónkra megy, mint a cikkben is írják... na kinek kell felfognia mit is?
No az amcsik azt hiszem mind beláthatjuk kissé más kategória, zsidó-nemzsidó sok vaj van a fülük mögött, de ha itt tartunk, remélem tudod, hogy a 2. vh is a pénzről szólt, ott pedig 1 ember élet egy valláson, származáson és akár egy csúnya nézésen is múlhatott, nemhogy egy zsemle árán...
Nem perelek, mert én azokat a rokonokat nem ismertem, a nem létük nem fáj, de főleg nem én jártam meg a poklot, nincs okom pattogni EZÉRT.
Na látod, ha mind így gondolkozna, nem is utálkozna senki az úgynevezett holokauszt-iparon, mert az, mint olyan, egy színtiszta üzletág, ami csak arról szól, hogy hogy lehet hetedíziglen minél több lóvét lehúzni a második világháborúról. Az elhunytak kegyeleti jogainak itt semmi szerepe nincs.
De hát ez üzlet és pénz.
Minket mondjuk még nem is annyira csesztettek ezzel, ezért is kapott nagy visszhangot ez a per, nézd meg a németeket, ők máig fizetnek minden hasonló hülyeségért amit kitaláltak, mint a katonatiszt.
Pedig ők is mondhatnák (meg mi is), ahogy te mondod, hogy nem ismerted az áldozatokat, hát valószínűleg a ma élő németek meg magyarok túlnyomó többségének sincs közük ahhoz, ami akkor történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!