Milyen internetes pénzkeresési lehetőségek vannak?
Ha pl. csinálok egy blogot és jól megy, akkor kaphatok pénzt a reklámfelület eladásáért, nem? Ezzel kb. menyit lehet keersni havonta?
Ehhez hasonló dolok?
Kedves 18:28!
Igaz a szüleimnél lakok még, de van saját lakásom és azt nem örököltem!Eleinte volt egy kisebb vállalkozásom,egy kis szülői segítségél vettem egy 1.5 T teherbírású haszongépjárművet.Fuvaroztam szerte az országban, hajnali 5-6 kor keltem minden hétköznap és este 9-10 értem haza közben egész nap gürcöltem mint a hülye és ez így ment közel két évig. Hiddel tudom mi a munka....Nekem szerencsém volt mert jókor jó helyt voltam így cseppentem bele az úgynevezett "online bizniszben".Vannak hónapok mikor alig jön valamivel több profit a minimál bérnél és van amikor ennek a 3x 4x is meglesz....Ha megvan a kellő akaraterő, türelmed hozzá akkor meglehet csak ebből élni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!