Milyen internetes pénzkeresési lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Nem ilyen gagyi "piramisos", meg "ülök a tökömön, nézem a híreket és a monitort" jellegű, hanem ami tényleg fizet és tenni is kell a pénzért. Olyan kéne, ahova nem kell befizetni semmit. Csak dolgozni kell. Válaszokat előre is köszönöm!2011. aug. 21. 17:20
1/14 anonim válasza:
PTC.
Olvass utána, és regelj a neobuxba.
ha nagyon akarod, írd be az itteni felhasználónevem, mint ajánló (referrer) és segítek.
G.
2/14 anonim válasza:
Neobuxba? Az szerintem piramisos...
3/14 A kérdező kommentje:
Ez piramisos, és gagyi klikkelgetős. Normálisat szeretnék, mint már írtam.
2011. aug. 21. 23:39
4/14 A kérdező kommentje:
16 vagyok, de nem találok semmilyen pénzkereseti lehetőséget...
2011. aug. 21. 23:48
5/14 vagyokakilehetek válasza:
gondolkoztál azon hogy esetleg nem a gép előtt ülve is lehet dolgozni?? tudod... MUNKA így hívják.
6/14 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz segíteni, ne válaszolj, mert úgy is benyomom, hogy nem hasznos. Alap, hogy nem számítógépes munkát keresek először. A probléma az, hogy a fizikai munka azonnal megtelik, meg a szórólapozás...
2011. aug. 22. 08:58
7/14 A kérdező kommentje:
Több diákszövetkezetnél is regisztrálva vagyok. De soha nem megfelelő munkát küldenek.
2011. aug. 22. 08:59
8/14 anonim válasza:
Hát, ha a neobux piramisos, akkor én meg fáraós vagyok.
Olvasgasd a MAGYAR fórumot.
Valami közben regelt, ha segítség kell neki, írjon e-mail-t!
F.
9/14 anonim válasza:
szorolapozás na azzal agyon keresed magad. miért nem keresel magad munkát? a diák izék csak csicska munkát tudnak ajánlani. keress olyan helyet ahol diákokat is alkalmaznak
10/14 anonim válasza:
nincs,ismétlen NINcS olyan netes munka amiből normálisan pénzed is lesz,aki azt mondja hogy van az vagy azt akarja hogy regisztrálj alá és kap érted 0.0003 fillért,vagy pedig hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!