Interneten milyen pénzkeresési lehetőségek vannak?
Én a blogommal 1 hónap alatt 1,93 dollárt kerestem,495 oldalmegjelenéssel és 45 kattintással.Csak viszonyításképpen írom le,hogy mennyire keveset fizet a google adsense.(bár biztos a blogommal volt a baj:D)
Ha saját weblapot akarsz,annak tényleg nagyon nagy látogatottságának kell lennie.Én is akarok weblapot,de azt hiszem nem egyet,hanem többet is.A látogatóid és a kattintások száma egyenes arányban van.Ha több látogatód van,a kattintások ára kevesebb darabonként.Ha viszont kevés látogatód van, 1-1 kattintás többet ér.
Kiemelnék még egy hírdetésekkel való pénzkeresési lehetőséget a Pixmania.com-ot,ott úgy van,ha a te oldaladra kirakott hírdetésen keresztül jut el a vevő,és vásárol is,akkor a vásárolt érték 1%-át kapod meg.(persze előtte szerződést kell kötnöd velük)
Ezüstegér
Az az igásság, hogy sokféleképpen lehet pénzt keresni az internet segítségivel. [link]
ezen az oldalon bőven kivan fejtve minden lehetőség az ilyen pénzkereseti formákra.Remélem tényleg a segítségedre lehettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!