Most akkor a TB-t mikortól kell fizetnem?
Figyelt kérdés
Június 25.-én végeztem el egy felsőfokú banki szakügyintéző képzést, tehát ezen a napon megszűnt a tanulói jogviszonyom.
Azonban az egyik vizsgám nem sikerült, aminek a javítására októberben van lehetőség, és azt mondták, hogy a tanulói jogviszony akkor szeptemberben újra kezdődik és az októberi vizsgáig tart majd ismét.
Viszont az iskola ahol végeztem nem szervez októberi vizsgát mert nincs rá pénz és erről csak most értesítettünk bennünket, amikor a többi iskolában már lejárt a javítóvizsgára való jelentkezési határidő.
Na ilyenkor mi a helyzet? Június 25.-től ugye élt a 45 nap amíg nem kellett fizetnem magam után a tb-t, de nem tudom, hogy akkor most augusztusban kell fizetnem vagy nem?
2012. aug. 20. 09:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!