Ha nem keresek fel 3 munkáltatót, - amit a munkaügyi központban kérnek - mi történik?
Lehet nem együttműködőnek ítélnek és törölnek, így később nem kaphatsz segélyt, nem vehetsz részt a képzésen.
De leginkább nem érdekli őket, nekem meg se nézték, írtam-e bele valamit.
Azt a 3-at könnyen össze tudod gyűjteni, neten keresel 3 hirdetést, elküldöd az önéletrajzod és meg is van.
Ez milyen baromság?
Pesten azt mondták,hogy ezt a keresgélösdit már januártol eltörölték és Budaörsön is ezt mondták....
Most akkor a törvények és szabályok nem egyformák a munkaügyikben??
Kkiskönyv se létezett nekem már év elején csak egy lapravolt másolva pár rublika és oda irták mikor jöjjek vissza.....
Szerintem sem létezik már ez a "keresgélés" max. a 3 hónap járulékfolyosítás ideje alatt.
Egyébként ettől függetlenül, ha nem fogadsz el egy munkát annyi történik, hogy 3 hónapra törölnek a nyilvántartásból. Utána újra regisztrálhatsz.
Kamu az egész. M. K. tevékenysége.
"Kkiskönyv se létezett nekem már év elején csak egy lapravolt másolva pár rublika és oda irták mikor jöjjek vissza....."
Ilyet Én is láttam már. :)
Azt nem értem minek van egyáltalán ez a szervezet.
Munkát nem adank, a támogatás összege csak 3 hónap, amit akár az önkormányzat is ki tudna fizetni.
Hogy elküldhessenek 1 év után közmunkára és elmondhassák a statisztikából,hogy hány embernek adtak állást...
Amugy jo kérdés,mert beutazol a hivatalba drága pénzen,de semmi értelme....
Nekem egy használt kiskönyvet adtak, amibe már előre ki volt töltve egy csomó munkáltató...
Egyébként tökre egyetértek..ez egy sóhivatal! Csak annyit tesznek, hogy felviszik az adataid...normális tájékoztatás a lehetőségekről nincs, tanácsot nem adnak, ha kérdezel is csak ímmel-ámmal válaszolnak és nem lehetsz biztos benne, hogy mit hagy ki a hölgy/úr, amiről ugye nem is tud, mert gondolom milyen tájékozottak még a saját területükön is, munkát nem adnak, amik ki vannak rakva álláshirdetések oda csak nyomorékokat vesznek fel, plusz gondolom, hogy milyen helyek lehetnek, ha az illető munkáltató havonta meghirdeti az állást a központban:S Csak elb@sszák a pénzt erre a felesleges intézményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!