Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem keresek fel 3 munkáltat...

Ha nem keresek fel 3 munkáltatót, - amit a munkaügyi központban kérnek - mi történik?

Figyelt kérdés
Csak kapok egy "leszidást", vagy van valami következménye?
2012. aug. 18. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Lehet nem együttműködőnek ítélnek és törölnek, így később nem kaphatsz segélyt, nem vehetsz részt a képzésen.

De leginkább nem érdekli őket, nekem meg se nézték, írtam-e bele valamit.

Azt a 3-at könnyen össze tudod gyűjteni, neten keresel 3 hirdetést, elküldöd az önéletrajzod és meg is van.

2012. aug. 18. 23:25
 2/6 csibexke ***** válasza:
77%

Ez milyen baromság?

Pesten azt mondták,hogy ezt a keresgélösdit már januártol eltörölték és Budaörsön is ezt mondták....

Most akkor a törvények és szabályok nem egyformák a munkaügyikben??

Kkiskönyv se létezett nekem már év elején csak egy lapravolt másolva pár rublika és oda irták mikor jöjjek vissza.....

2012. aug. 19. 06:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem létezik már ez a "keresgélés" max. a 3 hónap járulékfolyosítás ideje alatt.

Egyébként ettől függetlenül, ha nem fogadsz el egy munkát annyi történik, hogy 3 hónapra törölnek a nyilvántartásból. Utána újra regisztrálhatsz.

Kamu az egész. M. K. tevékenysége.

2012. aug. 19. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:

"Kkiskönyv se létezett nekem már év elején csak egy lapravolt másolva pár rublika és oda irták mikor jöjjek vissza....."

Ilyet Én is láttam már. :)

Azt nem értem minek van egyáltalán ez a szervezet.

Munkát nem adank, a támogatás összege csak 3 hónap, amit akár az önkormányzat is ki tudna fizetni.

2012. aug. 19. 09:58
 5/6 csibexke ***** válasza:

Hogy elküldhessenek 1 év után közmunkára és elmondhassák a statisztikából,hogy hány embernek adtak állást...

Amugy jo kérdés,mert beutazol a hivatalba drága pénzen,de semmi értelme....

2012. aug. 19. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy használt kiskönyvet adtak, amibe már előre ki volt töltve egy csomó munkáltató...

Egyébként tökre egyetértek..ez egy sóhivatal! Csak annyit tesznek, hogy felviszik az adataid...normális tájékoztatás a lehetőségekről nincs, tanácsot nem adnak, ha kérdezel is csak ímmel-ámmal válaszolnak és nem lehetsz biztos benne, hogy mit hagy ki a hölgy/úr, amiről ugye nem is tud, mert gondolom milyen tájékozottak még a saját területükön is, munkát nem adnak, amik ki vannak rakva álláshirdetések oda csak nyomorékokat vesznek fel, plusz gondolom, hogy milyen helyek lehetnek, ha az illető munkáltató havonta meghirdeti az állást a központban:S Csak elb@sszák a pénzt erre a felesleges intézményre.

2012. aug. 19. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!