Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek mennyi pénz megy el...

Nektek mennyi pénz megy el egy hónapba a konyhára?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha 2-3 naponta költök 4-6 ezer ft-ot az sok?

Benne van kenyér,hús,zöldség,tisztálkodás.Otthon semmi állat,semmi zöldség.

2012. aug. 13. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Attól függ,ez az összeg hány személyre van?Egy személyre sok.
2012. aug. 13. 12:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Havi 60 körül megy el kettőnkre, bár tételesen még nem számoltam össze, csak sacc.
2012. aug. 13. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:

A tisztálkodószer nem konyha kategória. Így kicsit zavaros.

Tisztán élelmiszerre számold ki.

2012. aug. 13. 12:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Kinek mi a sok, nekem havonta kb. 12ezer ft megy el összesen kajára+üdítőre.
2012. aug. 13. 12:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi ketten vagyunk a párommal, összesen 30-35 e megy el. Eléggé spórolunk mert jelenleg egy fizetésből élünk albérletben, de enni kell, igaz nincs minden nap hús, de nem is éhezünk. Tisztálkodószerekből meg a legolcsóbbat vesszük, szappan, tescos öblítő, biopon folyékony mosószer stb...
2012. aug. 13. 12:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy hány személyre. Én is elgondolkodom, hogy vajon más is annyit költ kajára, mint én? Férjemnek főzök, azt viszi másnap ebédre, plusz reggelit is csomagolok neki. Ha hazajön eszik, plusz vacsora. Nálunk úgy néz ki, hogy hétvégi bevásárlás 10-15 ezer forint, plusz emellett hét közben lemegyek tejért, joghurtért, vagy ami lemaradt a boltba. Ez mondjuk 5 ezer. Lehetne spórolni, ha nem vennék joghurtot, túró rudit, vagy édességet, kevesebb húst, de én nem a kaján akarok spórolni. Amúgy nem iszunk, nem dohányzunk, csak én kávézom, az sem főzött. Délelőtt egy-két kávé, nescafé.
2012. aug. 13. 12:46
 7/13 A kérdező kommentje:
4 személyre költök két kisgyerek
2012. aug. 13. 12:50
 8/13 anonim ***** válasza:

havi kb. 40, kettőnkre, nem figyelünk oda mindenre, de nem is eszünk extra dolgokat

ált. 1-2 alkalommal az auchanban elköltünk 20-20e forintot, ha csak egyszer megyünk, akkor a másik 20-as a kétnaponta történő aldi-s reggelikre, gyorsan beugrok egy kis darálthúsért dolgokra megy el

2012. aug. 13. 12:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Kb. havi hatvanat költünk, hármunkra. Plusz-mínusz pár ezer.

Mindenen spórolunk, a kaját leszámítva. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszünk, plusz gyakran főzünk, kizárólag friss, piaci alapanyagokból.

2012. aug. 13. 12:52
 10/13 A kérdező kommentje:

Mi négyen vagyunk és nem tudom megúszni a konyhát havi 60 alatt.Elmegy 80 is de 60 minimum.Kevés plussz dolgot veszek pl:kávézok egyedül meg nyáron(júli-auguszt.) veszek sört átlag 2 naponta kettőt olcsóbbat,gyereknek gyümölcs,kevés nasi

Ma voltam boltba és otthagytam 4300ft-ot.Vettem a százasba egy flakon folttisztítót,felmosót,ceruzát,zsírkrétát,egy olcsó 450ft-os játékot,rajzlapot.Ott fizettem 1900ft-ot.Mindenből a legolcsóbbat vettem.Zöldségesnél vettem 3 kg krumplit meg egy kis gyümölcsöt a gyereknek.Ott fizettem 900ft-ot.Az élelmiszerboltba vettem egy csomag wc papírt ,popsitörlőt,3 doboz tejet és 1000ft.

2012. aug. 13. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!