Nektek mennyi pénz megy el egy hónapba a konyhára?
Szerintetek ha 2-3 naponta költök 4-6 ezer ft-ot az sok?
Benne van kenyér,hús,zöldség,tisztálkodás.Otthon semmi állat,semmi zöldség.
A tisztálkodószer nem konyha kategória. Így kicsit zavaros.
Tisztán élelmiszerre számold ki.
havi kb. 40, kettőnkre, nem figyelünk oda mindenre, de nem is eszünk extra dolgokat
ált. 1-2 alkalommal az auchanban elköltünk 20-20e forintot, ha csak egyszer megyünk, akkor a másik 20-as a kétnaponta történő aldi-s reggelikre, gyorsan beugrok egy kis darálthúsért dolgokra megy el
Kb. havi hatvanat költünk, hármunkra. Plusz-mínusz pár ezer.
Mindenen spórolunk, a kaját leszámítva. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszünk, plusz gyakran főzünk, kizárólag friss, piaci alapanyagokból.
Mi négyen vagyunk és nem tudom megúszni a konyhát havi 60 alatt.Elmegy 80 is de 60 minimum.Kevés plussz dolgot veszek pl:kávézok egyedül meg nyáron(júli-auguszt.) veszek sört átlag 2 naponta kettőt olcsóbbat,gyereknek gyümölcs,kevés nasi
Ma voltam boltba és otthagytam 4300ft-ot.Vettem a százasba egy flakon folttisztítót,felmosót,ceruzát,zsírkrétát,egy olcsó 450ft-os játékot,rajzlapot.Ott fizettem 1900ft-ot.Mindenből a legolcsóbbat vettem.Zöldségesnél vettem 3 kg krumplit meg egy kis gyümölcsöt a gyereknek.Ott fizettem 900ft-ot.Az élelmiszerboltba vettem egy csomag wc papírt ,popsitörlőt,3 doboz tejet és 1000ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!