ERZSÉBET Utalványt ki találta ki így, hogy megalázóan válogatják azt, hogy mit vehet belőle az ember és mit nem, még egy üdítőt vagy baba szappant sem lehet belőle venni?
Ugyanakkor a gyerekvédelmi támogatást 5000 ft-ig ebben akarják adni ,de sok helyen el sem akarják fogadni.
A pelenkát vagy sárga csekket sem lehet vele fizetni...
"Szánalmas? Megalázó? Örülj hogy egyáltalán kapsz valamit és alázatosan mondj érte köszönetet! Nehogy már a nagyságos segélyezett határozza meg, mennyit óhajt és milyen formában."
Aki ezt írta annak a cinikus új burzsoá hozzáoszlónak üzenem nem mindenki segélyen él van ,aki a 80 ezres béréből próbál munkából megélni és annak részeként kapja az Erzsébet Utalványt , amit viszont megszabnak, hogy mi vehető belőle és igenis megalázó és szánalmas módon szedegetik külön , hogy mi az ,amire elfogadhatják.
"én is ott fizettem ahol a legkisebb is számít és nem volt probléma...és igen...ne ebből fizesd a villanyszámlát stb...gyógyszer pelenka ok de semmi sárga csekk..mert ezzel az erővel kifizeted a netet,telefont stb ami sztem nem kell a gyereknek.."
Nem kell a net a gyereknek??!!Csak szinte nap mint nap évek óta olyan feladatokkal jön haza, amihez KELL a net!!
Az érettségi miatt is kell.De neked nyilván nincs gyereked szerencsére, ezért nem tudod.
Telefon sem kell mi?Főleg, ha agyerek másik városban tanul, utazik ide-oda, bármikor bármi történhet...Éljünk az őskorban!Ja és ruha sem kell, a kicsiknek meg pelenka, fűtés sem.Aki így gondolkozik, elmehet...az összes többi vadbarommal, aki ilyen utalványokat, meg hasonló baromságot kitalál.A kényelmes, "marci hevesen "életükben a családról sincs sok fogalmuk, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!