Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » ERZSÉBET Utalványt ki találta...

ERZSÉBET Utalványt ki találta ki így, hogy megalázóan válogatják azt, hogy mit vehet belőle az ember és mit nem, még egy üdítőt vagy baba szappant sem lehet belőle venni?

Figyelt kérdés

Ugyanakkor a gyerekvédelmi támogatást 5000 ft-ig ebben akarják adni ,de sok helyen el sem akarják fogadni.

A pelenkát vagy sárga csekket sem lehet vele fizetni...

2012. aug. 12. 17:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Lehet én végeztem szar munkát, de én amikor pénztároztam tescoba sose válogattam ki, volt akik kiválogatták, a többieknek meg mondtam hogy okés akkor nagyobb összeget erzsébetben és a maradékot kp-ban fizessék. Hát majd feltartom őket, meg kéregetem őket hogy ugyan pakolászd már szét mert ez és ez van...Akkora egy baromság ez az egész. Soha problémám nem volt belőle, és sokkal rugalmasabb volt. Nem értem miért nem lehet így csinálni. Csak én voltam ennyire jófej? xD
2012. aug. 12. 18:18
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

ma 18:10

A családi pótlék hozzájárulás a gyerek életviteléhez. A sárga csekken pl, ha villanyt fizet be a szülő, azt is használja a gyereke.

Azért, mert némely népcsoport a kocsmába viszi a családit, a támogatásokat, nem kellene össznépi büntit alkalmazni.

Aki besorolta, mire mehet az utalvány,igen furi elképzelései lehettek a gyerek és a család viszonyáról.

2012. aug. 12. 18:27
 13/30 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van !!!

Köszönöm megpróbálom majd több üzletben is hátha másra is elfogadják de az is megalázó ,hogy az ember rohangáljon vele városból városba meg üzletből üzletbe, hogy mire fogják elfogadni.

Tény vannak nagyon rendes pénztárosok ,akik elfogadják ,de ez lutri, hogy most elfogadja van nem és az embernél nincs elég pénz, akkor nagyon kellemetlen a helyzet.

2012. aug. 12. 18:34
 14/30 anonim ***** válasza:

....

én is ott fizettem ahol a legkisebb is számít és nem volt probléma...és igen...ne ebből fizesd a villanyszámlát stb...gyógyszer pelenka ok de semmi sárga csekk..mert ezzel az erővel kifizeted a netet,telefont stb ami sztem nem kell a gyereknek..

2012. aug. 12. 19:22
 15/30 A kérdező kommentje:
Sajnos gyógyszer meg pelenka sőt egy baba szappan se ok ,mert nem vehető rajta ez a szánalmas és megalázó ki beszél itt netről meg telefonról...
2012. aug. 12. 19:27
 16/30 anonim ***** válasza:
36%
Szánalmas? Megalázó? Örülj hogy egyáltalán kapsz valamit és alázatosan mondj érte köszönetet! Nehogy már a nagyságos segélyezett határozza meg, mennyit óhajt és milyen formában.
2012. aug. 13. 10:03
 17/30 anonim ***** válasza:
Ekkora gond akkor én szívesen elfogadom. Semmi ilyent nem kapok.
2012. aug. 13. 13:12
 18/30 anonim ***** válasza:
77%

10:03

A kajajegy nem segély, hanem rendes munkával kapott juttatás.

2012. aug. 13. 13:22
 19/30 anonim ***** válasza:
66%

"ugyanakkor a gyerekvédelmi támogatást 5000 ft-ig ebben akarják adni"

segélyről van szó..

2012. aug. 13. 14:33
 20/30 A kérdező kommentje:

igen is szánalmas és megalázó helyzetbe hozzák az embereket, akik rendes bérük egy részét kapják ebbe ,amiért megdolgoztak és amiből megélni sem lehet már .

Ki beszél itt segélyekről azt viszont tervezik, hogy egyre

több mindent ebben adnak.

Igen is felháborító, hogy a nehezen megkeresett egyre kevesebbet érő pénzen előírják, hogy mit vehetek és mit nem , és amikor áll a sor és válogatják, hogy egy ásványvíz vagy szappan már luxus cikknek számít az valóban szánalmas és megalázó.

Ha ennyire jónak tartod a jegyet kedves hozzászóló kérd az egész fizetésedet ebben és alázatosan köszönd meg és fogadd el TE !!!

2012. aug. 13. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!