Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit költesz el a hétvégi...

Mennyit költesz el a hétvégi családi nagybevásárlás alkalmával?

Figyelt kérdés
Úgy értem amikor megveszed a jövőheti kaját, a gyerekeknek a pelenkát (ha esedékes), háztartási fogyóanyagokat (törlőkendők) stb. Tehát amikor nem nagyobb kiadás van, hanem csak az általános dolgokat kell megvenni.
2012. aug. 12. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
olyan 10 E.
2012. aug. 12. 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
20 ezer.
2012. aug. 12. 10:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez nagyon relatív. Nem mindegy, hogy ki hány tagú családra vásárol (kaját), és mint te is látod, az sem mindegy, hogy milyen korosztálynak.

Ha nem kell, vagy nem akarok húst, és tisztítószereket, akkor az egyebekre elmegy heti 3-4 ezer, és egymagamra vásárolok. Ebből általában 1,0-1,500 a zöldség-gyümölcs, tojás, hasonlók, a többi az egyéb kajaféle. (felvágott, sajt, tejtermékek, liszt, cukor, kávé egyebek)

2012. aug. 12. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
amíg nagyobb bevásárlást csináltam, volt hogy 30 ezret fizettem két heti kajára, de mióta megszültem és van egy pici babán inkább mindennap elmegyek a boltba addig is csavargunk mind a ketten, változó mikor mennyit fizetek van mikor csak ezret van mikor 10 ezret attól függ mi kell,ma pl. csak egy teafű kellet így 400 Ft-ot hagytam ott.
2012. aug. 12. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Ha húst is veszek, akkor plusz 1500-2000.- még elmegy, az is igaz, hogy ennyiből magamnak nem egy hétre-való jön ki.

2012. aug. 12. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi ketten élünk a párommal,sajnos nincs munkám,így amit kapok 60 eurot,azt tesszük be a kajába,+a párom ad még 40 eut,így nekünk 100 euro van kajára,na meg a többi persze a páromnál,de abból vásárol is kalácsot meg ilyenek.

Nem szoktam 7végi bevásárlást csinálni,mindig akkor megyek a boltba,ha kitaláltam mit főzök..és nem tudok ráállni arra,hogy össze írjam mi lesz a heti menü :( szerintem könnyebb lenne.

2012. aug. 12. 10:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Nekünk olyan 5-6 ezer megy el öttagú családra. Tegnap összefutottam egy nővel az áruházban, mondta hogy van egy másfél éves gyereke. Előttem ment a pénztárhoz és 40 ezer forintot hagyott ott a heti kajára és törlőkendők meg hasonlókra. Leesett az állam. Persze ebben az is közrejátszik, hogy mindenből a legjobb márkájút vette (rostos üdítőital, törlőkendők) stb. Eddig el sem tudtam képzelni, hogy ennyit ki lehet adni egy heti cuccra. Ez majdnem annyi, amennyit én keresek egy hónapban. (egyetem mellett dolgozok mellékállásban)

Ilyekor kicsit irigykedem, hogy létezik ilyen :)

2012. aug. 12. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Kb. 40 ezret, csak hétvégente megyünk vásárolni. 4 tagú család
2012. aug. 12. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerősöm 35-40 ezret költ el hetente, ott is két pici van.
2012. aug. 12. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!