Zeekrewards-ra regelhetek e valahogy ha nem vagyok 18 éves (számlám van)?
Igen így lehetséges, ha a szülő adataival regisztrálsz. De szükséged is lesz egy szponzorra.
Azokkal meg ne is foglalkozz, akik alaptalanul vádolják a ZeekRewards-ot. Nekik vagy nincs tapasztalatuk benne, vagy egyszerűen irigyek.
Igen ez az út járható! Az üzlet pedig nagyon jó! Fél éve űzöm, a legnagyobb megelégedéssel. :D Aki nem hisz benne, járjon utána mielőtt hülyeségeket írogat ide!
Ha a MAXIMUMOT akarod kihozni belőle, akkor szponzor feltétlenül kell hozzá. Nem csak egy olyan, aki előtted regisztrált be és ő is csak most ismerkedik az üzlettel, hanem egy JÓ SZPONZOR,aki minden részletét ismeri annak.
"nem, én csak kérdem , még el se kezdtem"
Akkor MOST már beszopattak.. :) LOL! :D
Én is elkezdtem pár hete a ZeekRewards vállalatnál "dolgozni", ahol nem volt gond azzal, hogy még csak 17 éves vagyok. Nyitnom kéne egy Payza számlát, amin keresztül tudnám a megkeresett pénzt utalni a saját (K&H) számlámra, de csak nagykorú nyithat számlát...
Ha más születési dátumot írok be /un. csalok/, abból történhet valami baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!