Szerintetek megkaphatom még a levelet?
Postás vagyok. Igen, amit elsőbbségivel adnak fel, azt 90%-ban másnap meg kellene kapnia a címzettnek. Ha csak két nap múlva kapja meg, az is normális. Ha még nem kaptad meg ma (péntek), az nem jelenti azt, hogy eltűnt. Ha a címzés esetleg nem pontos, az is befolyásolhatja. Én pl olyan munkakörben vagyok, hogy sok olyan esetet látok, hogy akár a saját irányítószámát sem jól tüntette fel az illető, nem szándékosan. Pl egy településen belül több irányítószám is lehetséges. Ilyen estekben a posták küldözgetik egymásnak a levelet, amíg ahhoz nem kerül, akihez az adott utca kézbesítés szempontjából tartozik.
Persze gondolom a te esetedben biztosan jó az irányítószám és a cím is pontos. Utánküldés esetén is több időbe telhet a kézbesítés.
Ha ajánlott is a levél az elsőbbségi mellett, akkor kérdezd meg a feladót a ragszámról, és azzal menj be egy olyan postára, ahol a felvételi ablaknál van számítógép, és nagyon kedvesen kérd meg a felvevőt, hogy kérdezze le tudakozványban a ragszámot. (Azért mondom, hogy kedvesen, mert elvileg csak 14 nap után lehetne kérni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!