Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek megkaphatom még a...

Szerintetek megkaphatom még a levelet?

Figyelt kérdés
Hétfőn adták fel a levelet Zalaegerszegen Pécsre kellett volna érkeznie már kedden mert elsőbbségivel lett feladva.. Ahhoz képest ma már péntek van és sehol ma levél... Szerintetek jövő héten még megjöhet vagy eltűnt??? Nem értem komolyan, még sosem késett ennyit..

2012. aug. 3. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
elképzelhető, hogy eltűnt, vagy ekkora késést a posta szégyell, és direkt eltüntetik (nem vagyok paranoiás, de sajnos sok rosszat tudok a posta szolgáltatásairól)
2012. aug. 3. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Neee.. komolyan? De eddig soha nem tűnt el semmim.. Hétfőn még megjöhet nem? :S
2012. aug. 3. 19:46
 3/6 anonim válasza:

Postás vagyok. Igen, amit elsőbbségivel adnak fel, azt 90%-ban másnap meg kellene kapnia a címzettnek. Ha csak két nap múlva kapja meg, az is normális. Ha még nem kaptad meg ma (péntek), az nem jelenti azt, hogy eltűnt. Ha a címzés esetleg nem pontos, az is befolyásolhatja. Én pl olyan munkakörben vagyok, hogy sok olyan esetet látok, hogy akár a saját irányítószámát sem jól tüntette fel az illető, nem szándékosan. Pl egy településen belül több irányítószám is lehetséges. Ilyen estekben a posták küldözgetik egymásnak a levelet, amíg ahhoz nem kerül, akihez az adott utca kézbesítés szempontjából tartozik.

Persze gondolom a te esetedben biztosan jó az irányítószám és a cím is pontos. Utánküldés esetén is több időbe telhet a kézbesítés.

Ha ajánlott is a levél az elsőbbségi mellett, akkor kérdezd meg a feladót a ragszámról, és azzal menj be egy olyan postára, ahol a felvételi ablaknál van számítógép, és nagyon kedvesen kérd meg a felvevőt, hogy kérdezze le tudakozványban a ragszámot. (Azért mondom, hogy kedvesen, mert elvileg csak 14 nap után lehetne kérni.)

2012. aug. 3. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Hű nagyon köszönöm :) De nagyon remélem hogy hétfőn idetéved valahogy az a levél... ideje lenne. ha nem akkor mindenképpen bemegyek és NAGYON kedves leszek, már amennyire tudok. :D
2012. aug. 3. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, illetve csak most kapcsolok, hogy nem ajánlott a levél csupán csak elsőbbségivel adta fel.
2012. aug. 3. 20:54
 6/6 anonim válasza:
Akkor annak sajnos nem lehet utánanézni... De hátha megkapod még!
2012. aug. 4. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!