Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vatera tapasztalatok? Tényleg...

Vatera tapasztalatok? Tényleg gyakori, hogy nem kapnak az eladók számlát, csak majd levelet a behajtótól?

Figyelt kérdés
Szeretnék eladni pár dolgot, de félek ettől. Olvastam több helyen, hogy nem kaptam számlát a különböző rendezendő dolgokról, csak egyszer jött a 30-50ezres csekk.

2012. júl. 24. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:

len küldik a számlát és küldenek fizetési emlékeztetőt is a számla lejárta előtt 1 nappal

ha nem nézi valaki a mailfiókját, az nem veszi észre, ha megváltoztatta a mailcímét és nem változtatta meg a vaterán a saját menüpontjában ,akkor nyilván megint nem jut hozzá a levélhez

egyébként a vaterára belépve is látod a saját menüpontban, hogy mikor mennyit kell fizetni

én hosszú évek óta vaterázom, soha nem volt ilyen gondom

szóval lehet kifogásokat keresni, hogy ez meg az történt, de automatikusan küldi az értesítőket, számlákat a rendszer, ha meg mégsem kapod meg bármilyen technikai hiba miatt, akkor is meg lehet nézni az oldalon. Nekem ez elég kifogásszagú...

2012. júl. 24. 13:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Na, ez szuper. Köszönöm! Én is furcsálltam, de a rosszat mindig könnyebben elhiszi az ember. Akkor így már bele merek vágni :)
2012. júl. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!