Én személy szerint nem mertem belevágni, mert úgy látom hogy hosszútávon nem lehet vele pénzt keresni, hanem a szerencsejátékhoz áll közelebb.
Lehet hogy ez a tipikus balek hozzáállás, de több ismerősöm is sok pénzt bukott rajta. De majd jönnek a többiek, akik megmondják a tutit, hogy a mértéktelen gazdagság forrása a Forex. Csak nem értem akkor mit keresnek itt :)
Ha profikra bízod a dolgot, és nem te otthonról próbálkozol akkor lehet vele keresni, nem is keveset. Nekem így alakul február óta, és a tavalyi év is 140% nettó profittal zárult:
Én Forexezem, és bevallom minuszba vagyok. 2011-ben minden magyar fx-ező átlagosan kb700.000 Ft-ot bukott. A fx-ezők 10%-a sincs plusszban. A devizapiacokon kötött tranzakciók több mint felét kereskedőrobotok kötik. Ezek tények. Mindezek ellenére lehet vele keresni. Nagy tapasztalat kell hozzá, higgadtnak kell lenni mindig, egyfajta speciális mentalitás kell hozzá. Ha vonz próbáld ki magad, vannak már pár10 dolláros mikroszámlák is (a demót csak a technikai rész megismeréséhez ajánlom, sok köze nincs a kereskedéshez. kb mint ropiba pókerezni)
Aki olyanokkal csábít, hogy 140% évente, azoknak meg ne dőlj be, ha létezne ilyen befektetés hosszútávon, biztonságosan, vagy mindenki ott lenne, vagy nem tudnál róla. Elmondható, hogy aki biztonságosan kezeli a tőkéjét, és napi 8 órát foglalkozik vele, jóval a banki kamat fölötti hozamot érhet el vele. (30-45%)
Hagyd a forexet van annál sokkal jobb lehetőség is online.
Írj privátot
"Aki olyanokkal csábít, hogy 140% évente, azoknak meg ne dőlj be, ha létezne ilyen befektetés hosszútávon, biztonságosan, vagy mindenki ott lenne, vagy nem tudnál róla."
Ez a 140% a tavalyi évben már megtörtént, lekönyvelt eredmény, azaz kb olyan mintha azt mondanád hogy ne higgy abban hogy tavaly esett a hó. Egyébként a linkelt fxstat grafikont sem én rajzoltam, számokkal meg elég nehéz vitatkozni.
A sarkított példádra egy másik sarkított példával válaszolok:
Az ember aki megnyerte a lottóötöst, odajönne hozzád, és azt mondaná, fektess be 500 Ft-ot lottóba és heti hozam 10000000000000000%. Befektetnél? Igazolja neked számokkal, és élő megtörtént példával. A választ le se írom.
Ha a 140%ot biztonsággal lehetne hozni minden évben, elég lenne pár millió forint, hogy senkinek ne kelljen dolgozni, csak hibridlexusszal járni.
A valóságban csak olyan stratégiával lehet ennyit csinálni, amiben az is benne van hogy a törzstőkét elbukod. (hogy más fx cégek praktikájáról ne is beszéljünk)
Nem csak nekem volt 140% profitom, hanem mindenkinek aki ebben a számlacsomagban van, viszont lottót csak 1 ember nyert azon a héten, nem mindenki aki játszott.
A törzstőkének pedig csak a 15%-át tudják elbukni, mivel csak ennyivel kereskednek 1-1 trade alkalmával.
Hosszú táv? 14 hónap alatt 1 mínuszos hónap volt, decemberben -0.22%, ami szinte semmi, azaz ha hiszed ha nem létezik olyan hogy hosszútávon nyereségesek tudnak lenni.
Amúgy az egyik ismerősöm ugyan ezeket mondta anno mint te, most meg a hajuknál fogva rángatja befektetni a családtagjait.
"Ha a 140%ot biztonsággal lehetne hozni minden évben, elég lenne pár millió forint, hogy senkinek ne kelljen dolgozni, csak hibridlexusszal járni. "
Igen, és rengeteg ember van akik ezt is teszik. Azaz nem dolgoznak, csak a pénzük dolgozik helyettük.
Az hogy egy kontraktus hány %-s a törzstőkének, semmi köze ahhoz, hogy mennyit tudsz bukni egy trade alatt.
Elhiszem, hogy van olyan szakasz amikor 140% a hozam bizonyos csomagokban, az ilyen kimutatásokban nagyon jók az elemzők, és előadók, de azért naivság lenne azt gondolni, hogy ezt stabilan fogja hozni évekig. Ha tényleg ez lenne, akkor 5M Ft-ból meg lenne oldva az élet. Én nem akarlak erről meggyőzni, csak aki idetéved, ne gondolja feltétlenül, hogy ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!