Elemzők, és előadók? Az fxstatos grafikon mondja ezt, azt meg nem elemzők, és előadók rajzolták, viszont 100%-ig pontosan mutatja a tőke emelkedését, illetve csökkenését. Én egyébként nem 1 embert ismerek akik 5M ft-ból havi szinten hívnak le 3-400 ezer ft profitokat hosszú távon.
Ehhez az eredményhez persze nem elég otthonról hazárdírozni, világ szerte telepített technika, KOMOLY elemzők, és traderek vannak a dolog mögött.
:) Najó.
Először azt hittem, sima reklámozó vagy, egy kezdő előadó az fxstat MLM-es brókere próbálkozik, de leesett már mi a helyzet. :)
Magas hozamot és sok 140%os évet kívánok.
Na hát akkor a matematikai példa:
egy kontraktusnál mekkora nyereség/veszteséggel kötnek? hány db kötéssel érik el a 140%/év nyereséget? az egymás utáni 6 db rosszul megkötött kontraktusnak mikor lesz nagyobb esélye hogy bejön, minthogy nem. (50% alá mikor esik a fv.)
Számelmélet, szórás, valszám. Ebből áll a trade-elés. Kíváncsi vagyok mit mond rá a bróker.
Nem hiába van letiltva a teljes kötéslista a belinkelt fxstat profilon: nem akarják hogy bárki is lássa hogy mi folyik valójában.
Azt viszont látni, hogy 127 traden 361 pip, tehát még 3 pip/trade nyereség sincs átlagban.
"Azt viszont látni, hogy 127 traden 361 pip, tehát még 3 pip/trade nyereség sincs átlagban."
Ezzel nincs is baj, a robotok bármennyit képesek kötni. Ha kialkudtak egy minimális spreadet, akkor az tök rendben van h 3 után stoppolnak. Az nincs rendben hogy az ügyfeleikkel elhitetik hogy a 140%-os nyereség az tök normális. Na itt a bökkenő. Ez pont olyan, mint ha az Örs aluljáróban odajön hozzád valaki hogy iphone5 10ezer forintért, tök legális, számlával, előfizetéssel. Ezen persze mindenki átlát, de a pénzpiacokon annyira meg lehet vezetni embereket (hogy el se menjek a fogyasztói csoportokig) , hogy mindent bevesznek. Itt ez a srác, aki -gondolom- pár100ezer forintért rángatja ebbe bele az ismerőseit, és teljes mértékben elhiszi, hogy ez rendbe van, hiszen OTT A GRAFIKON, amit nem is ember rajzol, hanem magát rajzolja annyira hiteles!!! Szomorú ezt nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!