Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan tudnék pénzt szerezni?

Honnan tudnék pénzt szerezni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok (nemsokára 14) és szeretnék valami munkát vállalni vagy bármi egyebet, amiből pénzt tudnék szerezni. Kerestem már, de eddig csak 15 felettieknek találtam nyári munkát. Verseny is érdekel vagy bármi. Ja és Szegeden vagy környékén, ha lehet. Nem sok pénzre gondoltam csak, hogy legyen egy kis költőpénzem vagy ki tudjam segíteni anyuékat, mert hát nem állunk valami jól...
2012. aug. 2. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Törvény tiltja, hogy 15 év alatti gyerekek dolgozzanak, ezért nem találsz ilyet. Illegális.

Nem a te feladatod, hogy a szüleidet kisegítsed, hanem az, hogy a tanulással meg a gyerekkoroddal foglalkozz, később úgyis csak a pénzről fog szólni a te életed is. Alakítsd úgy az életedet, hogy lehetőleg valami keresett szakmában tudj dolgozni, és akkor majd neked nem lesznek ilyen gondjaid, meg a szüleidet is támogatni tudod majd.

Most semmit se tehetsz.

2012. aug. 2. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:
jó oké, akkor nem kisegíteni, de magamnak egy kis költőpénznek... van egy újság amibe lehet beküldeni recepteket és ha beteszik pénz kapok érte. küldtem be de kétlem, hogy beleteszik. ilyesmikre is gondoltam. azt nem tiltja semmi.
2012. aug. 2. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, az ilyen jó ötlet.

Vagy, ha a szüleid is benne vannak, akkor ajánlom a vatera, meg hasonló online aukciós oldalakat, ahol eladhatod a megunt, de még jó minőségű cuccaidat. Mondjuk arra készülj fel, hogy át is verhetnek.

A szüleid azért kellenek hozzá, mert te a saját nevedben még nem köthetsz szerződést.

2012. aug. 2. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!