A TB-t fizetni kötelező?
és minek, úgyértem már vagy 9,10éve nem voltam orvosnál.
akkor minek fizessek olyat, ami életemben nem használtam és nem is akarok.
"... És mi van azokkal, akiknek ez a néhányezer Ft is megterhelő? Nekem pl. az. Konkrétan nincs. Csalók miatt nincs..."
Valami olyan rémlik, hogy ilyen esetben a helyi Önkormányzat adhat igazolást az anyagi helyzetedről és akkor az APEH adhat felmentést a fizetés alól (vagy csökkenti az összeget?)...
Kérdezd meg ezt pontosan az APEH Ügyfélszolgálati telefonszámán!
"Te komolyan azt hiszed kérdező, hogy más jókedvében fizet és akarja használni? Senki sem szeret orvoshoz menni, de bármikor bármi történhet és ha van egy műtét, nem biztos, hogy ha eléd tolják a számlát, hogy egy összegben fizess ki 300 ezer Ft-ot, akkor meg fogod tudni tenni. De nem kell nagy dologra gondolni, egy sima vizsgálat is benne van pár ezerbe."
Kedves hozzászóló előbb olvasod el a hozzászólásaimat is a kérdéshez:
"és ha írnék egy nyilatkozatot hogy hagyjanak meghalni ha baleset ér. ez az én döntésem, ha nem egyeznek bele akkor az sértik a szabadságomhoz való jogot, nem? "
Tovább hogy fizessek, amiről nem tudok információt szerezni. nem tudom mit kell elküldenem, mert a béna tájékoztatás és a béna apeh honlapon semmit se lehet megtalálni(na jó 1-2óra után megvolt).
na azt pénz nem ismerősnek "küldenék" meglátnád mennyi pénz lenne a kórházakra.
És ha kifizetem a 300k forintos számlát, az nem a te dolgod. inkább mint egy ilyen béna közellátásért fizessek és még abba is belebetegedik az ember hogy ott vár 1-2 órát hogy felírjanak több ezer forintos gyógyszert.
ja béna szó nem stimmel mindenhova, de igyekeztem finoman fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!