Tettem fel a vaterára 1 terméket (először csináltam) de a képet nem rakta fel és most a termékhez nincs kép. Lehet módosítani vagy törölni az egészet hogy újra feltegyem? Vagy tegyem fel pl képfeltöltésre és a linket tegyem be a hozzászólásokba?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 15:10
1/4 A kérdező kommentje:
Na megtaláltam hol csináljam meg a képeket. Ezért kell fizetni hogy módosítani akarom a képeket? Plusz azt írja h 5 Ft-ba kerül a hirdetés feladása. Azt mikor kell fizetni?
2012. júl. 24. 15:12
2/4 anonim válasza:
módosíthatod ingyenesen, a termékleírás alatt találod a fényképfeltöltést
a feltöltési díjat majd kiszámlázzák, de 300 Ft alatt nem számláznak, tehát várj türelemmel, amíg az eladások jutalékából és a feltöltési díjakból összejön ez az összeg, addig nem kell fizetned
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor bármilyen feltett terméket módosíthatok ingyenesen? Eddig két terméket tettem fel de még vagy nyolcat fel fogok tenni. Mindegyik után von majd le jutalékot plusz a feltöltési díjat (ami 5 Ft/darabonként). Akkor sokat fognak majd a végén levonni nem? De nekem már nem kellesz ráfizetnem ugye hanem a termék árából veszik le a péénzt? Amúgy köszi szépen a válaszod! :)
2012. júl. 24. 15:52
4/4 anonim válasza:
nem a termék árából, hanem ha összegyűlik min. 300 Ft, azt kiszámlázzák
most, akárhányszor módosítod, az ingyenes
de javaslom, hogy olvasd el a Vatera tájékoztatóját, minden benne van, ki elkezd vaterázni, szánjon rá néhány percet, hogy később ne érjék meglepetések
amiket most itt kérdezel, azokra is megtalálod a vatera oldalán a választ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!