Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudnátok írni munkákat,...

Tudnátok írni munkákat, amivel sokat kereshet az ember?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 11:13
 1/4 anonim válasza:

mások gátlástalan kihasználása, megalázása, érzelemmentes keresztülgázolása... sokszor ez a benyomásom, hogy mind1, csak ez számít, de én részemről küzdök, és nem állok be kizsákmányolók sorába, így tiszta a lelkiismeretem.

Amúgy műszaki szakembereket általában jól megfizetik és relatív stabil a munka, és nem csak otthon, hanem más országokban is ha bármi van. Kivéve az építőipar elég labilis jelenleg. Vagy jól kell tudni befektetni, de ahhoz kell azért egy tőke. Persze a pénz általában nem esik az ember ölébe, úgyhogy kevés tuti tippet fogsz hallani.

2012. júl. 24. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja műszaki szakemberek, informatika ez szerintem belföld-külföld.

Külföldön még orvos.

Persze ezekhez sok idő befektetés kell... addig meg valakinek el kell tartania vagy el kell magad valahogy tartanod.

Aztán ha van pénzed építhetsz vállalkozásokat is.

2012. júl. 24. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szupermodell, sztárfocista, befutott hollywoodi színész, forma-1 pilóta, bankigazgató, miniszerelnök...

A földre visszatérve, a saját ismeretségi körömben aki sokat keres az vagy nukleáris mérnök vagy pénzügyi/gazdasági kutató.

2012. júl. 24. 13:57
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:P
2012. júl. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!