Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért írja mindenki hogy...

Miért írja mindenki hogy aljamunkával nyugaton se lehet jobban élni mint nálunk, mikor én azt végzem ott és röhögve megélek és havonta félre tudok rakni több száz eurót?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 22:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
azért havi nettó! 1800-2000 fontból elég kényelmesen meg lehet élni. én pl. havi kb. ezret keresek, északon, és kényelmesen megélek, egyedül, lakáshitellel. de azért ebben benne van, hogy nem költök közlekedésre, gyalogtávra van a munkahely, se nem járok bulizni, (kinőttem belőle), s nem szeretek költekezni, nem vásárolgatok összevissza se. van szabadidőd ezzel a bentlakásossal? ezt soha nem értettem, van szabadnap, vagy folyamatosan, 24/7-ben ott kell lenni? mert akkor viszont órabérre elég kevésre jön ki.
2012. júl. 24. 22:21
 22/24 anonim ***** válasza:

Jah órabérre ha 24-gyel számolod akkor elég tré, de ha azt nézzük nem dolgozom még 8 órát se összvissz, annyi hogy ott kell lennem aztán segíteni ha kellek valamiben, van ahol csak társaságnak van az ember- beszámolók alapján.

Úgy van hogy 4-6 hét egyhuzamban aztán 1-2 hét pihenő, akkor lehet nyaralni, telelni, rokont látogatni.

Amúgy van nem bentlakásos is, az azoknak jó akik párban mennek, vagy már kint laknak és van szabadidejük reggel, délután munka után, nekem egyedül jobb a bentlakásos. A nem bentlakásoshoz adnak autót is...

Ma hívtak placementtel :D

A lakást Londonban néztem, mert szeretnék majd kiköltözni, de sztem ahhoz a színvonalhoz ahogy én élek kell majd az orvosi diploma, mert nem ebből nem fogok partyzni, shoppingolni, szép házban lakni nah meg a Covent Gardenen lazacot enni és Merlot inni...

Persze teszek is érte hogy elérjem ezeket, csak hát nah gyereknek túlságosan elkényeztettek ez az igazság...

2012. júl. 24. 22:34
 23/24 anonim ***** válasza:
én otthonban csináltam ugyanezt, de ahhoz nem járt autó, és csak minimálbért fizettek órabér gyanánt...ott viszont nem társalkodni kellett, hanem bizony pelenkázni, etetni, fürdetni, öltöztetni, vécére tenni, székből ágyba, illetve fordítva tenni őket.
2012. júl. 24. 22:55
 24/24 anonim ***** válasza:

lehet az is lesz, a páciens állapotától függ.

a másik magyar lány ő nagyon jó helyre került először

am nem vagyok finnyás.

Magyarországon fizetés nélkül csináltam ezt napi 12 órában 12-24 emberrel.

még akkor sem napi 8 órában ülök a kassza mellett 450 forintért, mint amit itthon lehetne csinálni...

Meg a nap nagy részében nem sok dolga akad az embernek, tekintve hogy csak 1 emberrel kell foglalkoznom és anno 12 mellett is le tudtam ülni pihenni.

2012. júl. 24. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!