Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért írja mindenki hogy...

Miért írja mindenki hogy aljamunkával nyugaton se lehet jobban élni mint nálunk, mikor én azt végzem ott és röhögve megélek és havonta félre tudok rakni több száz eurót?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 22:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Vagy áruld el, hogy hol, mit és mennyiért dolgozol (illetve, hogy a családból ki mennyivel száll még be a költségekbe) vagy hiteltelen vagy és mese habbal.

Mert, hogy pl 6 font / órából te nem tartod el egyedül a családod egy szép házban az ziher.

2012. júl. 23. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Látom ausztria, akkor 1300-1500 EUR. Na abból sem tartasz el egyedül egy családot bérházban.
2012. júl. 23. 23:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Egyedül nehezebb, de nem annyival, mint amit gondolni szoktak. egy szobás lakás kb 400 euró itt, teljesen normális, igen egy főre van kitalálva, de ha mondjuk van párod akkor teljesen tökéletes. na most, ha keresel ezer eurót te nyomorogni fogsz havonta 600 euróból? libamájon élve talán. de egyébként félre is tudsz csapni.
2012. júl. 23. 23:46
 14/24 anonim ***** válasza:

Hát...

Pl.: egy bécsi tömegközlekedési bérlet 45 Eur. Kocsival járni még drágább.

400 Eur lakbér (ennyiért mit kapsz, 1 szobát?)

+100-150 EUR rezsi

~ 50 EUR közlekedés

Marad 400. 400 EUR-ból még itthon is sz@r élni, nemhogy Bécsbe pl. Ebből már szórakozni nem lehet, max 100-150 EUR-t félrerakni havonta.

2012. júl. 23. 23:55
 15/24 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt Bécsről? Most komolyan az mondja meg mennyit lehet félrerakni itt aki itt él vagy aki otthon és olvasgatja a zinternetet?
2012. júl. 23. 23:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg nem hagynál minket itt találgatni, hanem leírnád kerek perec, hogy hol vagy, mennyit keresel (illetve hányan kerestek a háztartásban) és milyen kiadásaitok vannak havonta akkor hitelesebb lennél. Így nem igazán....
2012. júl. 24. 00:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Én írtam hogy kint élek,igaz Angliában. De ugyanaz a helyzet mint Ausztriában. Egyedül nem tudsz megélni létminimumból úgy hogy lakást bérelj-

Családdal már boldogultok hiszen több ember fizetéséből kell gazdálkodni. De otthon is ez a helyzet. Ha az egész család dolgozik akkor otthon is lehet boldogulni.

Szóval a kérdésed nem állja meg a helyét-

Te úgy írtad ki,hogy az ember azt hinné mindent egyedül csinálsz. De egyedül nem tudsz létminimummal boldogulni,hacsak nem szobába préseled be magad, és heti 60-70 órát dolgozol..

Én nem irigykedem,de ne írj olyat ami nem fedi a valóságot--

Te nem vagy EGYEDÜL. Nem egy fizetésből éltek..

2012. júl. 24. 00:14
 18/24 anonim ***** válasza:

Kérdező ha annyira azt mondod hogy igenis meg lehet élni akkor légy oly szíves és írd már le hogy:

- mi az az "aljamunka" amit csinálsz

- mennyit keresel azzal az aljamunkával

- keres-e más a családban?

- hol laksz: gondolok arra kisváros, nagyváros, vidék

- milyen házat béreltek szobaszám, állapot és mennyiért havonta

- mennyit költötök rezsire

- mennyiből jön ki a kaja?

Csak azért kérdezem mert pl. én most Nagy-Britanniába megyek dolgozni havi ca. 1800-2000 fontért, de még ezt is úgy érzem hogy ha nem lenne ingyen kaja és szállás akkor nem tudnék egyedül fenntartani egy lakást, vagyis nem élnék meg kényelmesen...

2012. júl. 24. 00:50
 19/24 anonim ***** válasza:

off:

utolsó, mit melózol, amiért adnak szállást + kaját + 2K fontot?

2012. júl. 24. 01:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Bentlakasos apolas.

Angoltudas kell hozza meg buntetlen eloelet.

Meg most csak noket keresnek ennyi, ha vkit erdekel irjon privatot. :)

2012. júl. 24. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!