Ha a fizetési határidő napján fizetem be a sárga csekket, az még jó?
Figyelt kérdés
T-Mobile-os telefonszámláról van szó. Mi van abban az esetben, ha késik egy kicsit?
Ebben a szent pillanatban jöttem meg nyaralásról, és holnap van a fizetési határidő.
2012. júl. 23. 14:36
1/3 anonim válasza:
Bőven jó igen. Az igazoló szelvényt azért őrizd meg ha kellene(mindig jó eltenni), de nem elsz ebből probléma.
2/3 anonim válasza:
Nem! Ugyanis kb 2 nap az átfutási ideje (tavaly vagy tavalyelőtt volt nagy hírverés róla). De két nap miatt még nem szokták kikapcsolni a telefont.
3/3 anonim válasza:
"Nem!...
A válasz 22%-ban hasznosnak tűnik."
Nekem mindegy... Nem rám fognak kamatokat verni a két napok miatt, hanem a tudatlanokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!