Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valami amire nagyon oda...

Van valami amire nagyon oda kell figyelni Ebay-en?

Figyelt kérdés

Valami apró betűs rész és társai, amin könnyen átsiklik az ember és emiatt pórul jár. Vagy 1-2 dolláros vásárlásnál/licitálásnál nem kell ilyentől tartani?

Konkrétan arra akarok kilyukadni, hogy tényleg annyit fizetek-e amennyi oda van írva ár vagy számoljak más költségekkel is?

2012. júl. 18. 23:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen már én is halottam, hogy 21$ a határ:/

De a fölött, hogyan megy a vámolás? Meg plusz áfa is van nem?

2012. júl. 21. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:

a vamolas ugy megy, hogy talalomra kivalasztanak nehany csomagot a vamosok es megvamoljak. ilyenkor az aru ertekenek az x %at kell kifizetni azt hiszem ez az afa, meg talan van kulon valami vam dij.

A lenyeg, hogy ha a csomagot megallitjak, akkor a cimzett (te) kapsz egy levelet hogy itt es itt kell ennyit es ennyit befizetni. Ha fizetsz, akkor a postas hozza a csomagot, ha nem, akkor vagy visszakuldik a feladonak, vagy lenyelik...

En mar tobbszor kuldtem tobb100 dollar erteku cuccot es sosem allitottak meg, a paromnak viszont mar vagy 3 csomagjat megallitottak, annak ellenere, hogy az aru 21 dodo volt. A parom egy emailben kuldte a szamla masolatat igazolva, hogy a cucc tenyleg 21 dodo volt, utana a cimzettnek a postas kivitte a csomagot.

2012. júl. 22. 23:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ utolsó!

Tudnál nekem konkrét számokat/összeget mondani, hogy mennyi volt a plusz ráfizetés 21$ fölött?

Fontos lenne!

2012. júl. 23. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!