Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen gyakori az irodai...

Milyen gyakori az irodai munkahelyeken az, hogy hétvégéken a cég képviseletében el kell menni ide oda, pl. focizni meg minden, hallottam egy ilyen hülyeséget. Ez milyen irodai munkákra vonatkozik, adminisztrativra nem ugye?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 00:43
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
helyesbites hetvegen is hetkoznap is,
2012. júl. 12. 00:50
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Ezek a csapatépítő tréningek. Van cég, ahol csinálják, van ahol nem. AHol viszont csinálják ott menni kell
2012. júl. 12. 05:35
 3/19 anonim ***** válasza:

Minden irodai munka adminisztratív!

Ha ennyire nem akarsz ilyen munkakörben dolgozni,akkor mit kérdezed állandóan?

2012. júl. 12. 06:36
 4/19 anonim ***** válasza:

Hát nekünk nem kell hála Istennek ilyenekre menni. Én egy kis ügyvédi irodában vagyok.

Inkább nagy multiknál, vagy "sznob"-abb helyeken van ez így, tapasztalatom szerint.

De ott is, ha nem akarsz, nem mész, és kész.

2012. júl. 12. 07:47
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Pontosan! Az ilyen nem kötelező. A főnöknek nem az a fontos, hogy ilyenen részt vegyél hanem h elvégezd a munkádat. (persze törvényeken és határokon belül, mint ahogy már többször jogosan felvetetted!
2012. júl. 12. 11:29
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
Az embereknek családjuk van, vannak sokkal fontosabb dolgaik is ezért sem kötelező.
2012. júl. 12. 11:32
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Hát a csapatépítésen nem részt venni az egyenes út a felmondáshoz... Épp az a lényege, hogy összetartsa a munkatársakat. Ha valaki ebben nem vesz részt, az nem jó csapatjátékos....
2012. júl. 12. 11:35
 8/19 A kérdező kommentje:
Attól még lehetek jóban a többi dolgozóval, attól még megismerhetem a többi dolgozót, hogy erre nem megyek el.. :D Gondold már át, hogy miket mondassz. Köszi! :) Csapatjátékosnak munkában kell lenni, nem munkaidő után. Meg a másik az h a csapatjátékossság sem azt jelenti h mindenben benne legyek ami nem kötelező!
2012. júl. 12. 11:47
 9/19 anonim ***** válasza:
Átgondolom, okoska. A csapatépítő tréning független attól, hogy te milyen kapcsolatban vagy egyébként a munkatársaiddal. Ez KÖTELEZŐ. Nem HIVATALOSAN, de kötelező. Kihagyhatod persze, de láss is neki az álláskeresésnek.
2012. júl. 12. 11:49
 10/19 A kérdező kommentje:
Ami nem hivatalos, az nem kötelező!
2012. júl. 12. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!