Mit takar az irodai értékesítési munka? Érdemes belemenni, míg nincs jobb?
Irodai értékesítés az esetek több, mint 90 %-ban azt jelenti, hogy az internetről vagy telefonkönyvből (jobb esetben egy lista alapján, de leginkább saját kútfőből kell idegeneket hívogatni és különféle dolgokat eladni nekik.
Ez lehet bármi. Lehet wellness hétvége, hirdetési felület a face-n....kutyaeledel...zipzár...autóriasztó...szemöldökszedés...bármi
Én pont ma voltam egy ilyen interjún. Internetes hidetési megjelenéseket kellett volna eladni.
Mindezt úgy, hogy ÉN keresek a netről cégeket, és bombázom őket a húdeszupercsúcs lehetőséggel.
sejtettem h ilyen gáz...
de akkor mit csináljak? 5 éve azt mondták a beiratkozáson milyen jó szakmánk lesz, versenyképes diploma, el fogunk tudni helyezkedni blabla, most meg ülünk itthon és nézünk ki a fejünkből...
Én is ilyesmit végeztem és én se találtam a szakmámban állást.
Viszont az ilyen irodai értékesítést, főleg ha neten találod és előrelépést, légkondis irodát, jó munkakörülményt biztosítanak - nem árt elkerülni. Ez szinte mindig Zepter, ami arról szól, hogy adnak egy kitépett telefonkönyvlapot és hívj végi mindenkit, hogy nyert valami csúcsszuper ajándékot, jöjjön be érte az irodába. Ha bejön, rátukmálni a 200ezres edénykészletet. Ha pedig meg is veszi kapsz jutalékot, egyébként semmit.
Akkor már inkább call center és a nyaralási szokásokról érdeklődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!