Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki? Jafo illetva tenyi...

Valaki? Jafo illetva tenyi munyi diákmunkát vállal válaszolna?

Figyelt kérdés
Nálatok hogy van a fizetés?
2012. júl. 4. 08:04
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
na, a baranyaiaknál van du-i pótlék, az egész fizu 30%a. ők vagy 1-től vagy 2-től dolgoznak este fél 8ig
2012. aug. 7. 22:08
 32/35 anonim ***** válasza:
ja ma is volt egy olyan óra leállás..az érdekes, csak náluk van? nálunk biztos hogy nincs!:/ nálatok?
2012. aug. 8. 00:57
 33/35 anonim válasza:

Én is részese vagyok a jafo2 nevű őrületnek... lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban... ma egy olyan dossziém volt amiben 102 foglalkoztatott szerepelt. Jó kis dosszié volt, csak azt nem tudom, hogy tudom kiválasztani pl az 56. emberkét (ha tudom, hogy a sorrendben ő az 56.) anélkül, hogy kikeresném? van erre valami más módszer?

már próbálgattam, hogy hátha lehet iylent, de nem jöttem rá.

2012. aug. 8. 15:44
 34/35 anonim ***** válasza:

én sem tudok róla, hogy lehetne sajnos...

Ja még valami: gondolom ti is kaptok emailben statsiztikákat a napokról! én már nem kaptam kb 1 hete semmit és kezd idegesíteni..valaki elküldené nekem?ilyensmi kéne: JAFO2_OSSZESITO_STATISZTIKA

2012. aug. 8. 23:06
 35/35 anonim ***** válasza:
szia. én tnap kaptam 08.08ig lévő stat-ot. amúgy aki most kapott fizut az mennyit kapott és mennyit dolgozik? hány napot hetente és hogyan? én kb. óránként szünetet tartok és 8 fele elmegyek
2012. aug. 11. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!