Valaki? Jafo illetva tenyi munyi diákmunkát vállal válaszolna?
Figyelt kérdés
Nálatok hogy van a fizetés?2012. júl. 4. 08:04
21/35 anonim válasza:
Ha lenne, akkor bele lenne írva a szerződésbe, nem?:)
Ma a délutáni műszak 6 kor véget ért mindenkinek, mert összeomlott a rendszer..:) kaptunk másfél órára minimálbért elvileg:D
22/35 anonim válasza:
azt megnéztem volna :) de kár h ma szabadnapos voltam:) nincs du. pótlék ez egész biztos
23/35 A kérdező kommentje:
de durva :D nálunk ment a rendszer :D ti hol vagytok, hogy összeomlott?
2012. aug. 4. 12:50
24/35 A kérdező kommentje:
és baranyai barátomtól hallottam, hogy náluk is van du-i pótlék. ő mondta nekem a két variációt. de még nem tudja, hogy hogy lesz náluk. majd hétfőn megkérdezi, és azt mondja, hogy elmondja, ha érdekel, akkor megírom nektek.
2012. aug. 4. 12:53
25/35 anonim válasza:
pesten, fiumei út.
Kérdezd meg, érdekel, de én még nem hallottam ilyet senkiől...
26/35 anonim válasza:
személy kiválasztásánál, ha mondjuk van 35 foglalkoztatott ember, azért hogy ne kellejen kikeresni közülük pl Kiss Pistát, aki a28. , nincs rá valami módszer, hogy hogyan lehet? remélem érthetően leírtam :D
27/35 A kérdező kommentje:
az ismerősöm hétfőn asszem nem megy, de kedden elmondok mindent :D
2012. aug. 5. 14:35
28/35 anonim válasza:
ma sem tudtunk dolgozni 3 órán keresztül és a felügyelő nő még pofátlanul csak 2 órát írt fel...hihetetlen
29/35 A kérdező kommentje:
az egész országban leállás volt :(
2012. aug. 7. 10:13
30/35 A kérdező kommentje:
azt mondták ma is leállás volt. :(
2012. aug. 7. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!