Valaki? Jafo illetva tenyi munyi diákmunkát vállal válaszolna?
Figyelt kérdés
Nálatok hogy van a fizetés?2012. júl. 4. 08:04
11/35 A kérdező kommentje:
nálunk is így van a bérezés, 8 ft, amiből marad 6.7...
revidiálásnál meg majd keresek naponta 1000 ftot... mert hogy a 4 ft az nagyon durván kevés, hiszen ujra meg kell csinálni, át kell nézni az egészet...
2012. júl. 18. 21:47
12/35 anonim válasza:
ti hol dolgoztok és milyen diákszövetségnek? multijob?
13/35 A kérdező kommentje:
igen, a multijob, csak ő csinálja ezt a fajta munkát az összes városban, mint pl kaposváron is.
Legalábbis én igy tudom. és ti?
2012. júl. 19. 20:43
14/35 anonim válasza:
pesten, fiumei út. Én ma lerevidiáltam ahogy számoltam kb.2300 sort úgy 4-5 óra alatt, igaz, hogy csak szúrópróbaszerűen, olyan 50-100 oldalanként néztem meg pár jegyzéket belőle..:D
15/35 anonim válasza:
sziasztok. az oktatás nekem nagyon jó volt bár én még gyakorlaton vagyok. Tomi mondta h van egy csaj aki 300 sort gépelt egy óra alatt, nem igen hiszem el, percenként 5 sor az nagyon sok... A revidálás azért olcsóbb mert többet lehet állítólag keresni. Kíváncsi leszek mennyi lesz a vége. Egy csaj aki ott van 1 hónapja mondta h kiszámolták és átlagba napi 5000Ft. jött ki. Nem tudom hogy vonnak-e le a darabbérből, szerintem nem
16/35 anonim válasza:
simán meg lehet csinálni 5 jegyzéket egy perc alatt! sőt...
Akkor van szívás, ha sok az alkalmi munka vagy a kieső idő.
fiumei úton vagytok oktatáson?
17/35 anonim válasza:
meg lehet ha ua. a személy, nem kell új személyt felvinni, a bér ua., nincs kieső idő. de nyilván ilyen nincs, szóval óránként 300 sor lehetetlen, az napi 20000Ft. majdnem. Igen, Fiumein voltam, itt is maradok, holnap már éles rendszerben leszek. Megpróbálom megtudakolni a régiektől mennyi a fizujuk, és ha nem jól kapok ott hagyom, ősztől úgyis lesznek más munkák
18/35 A kérdező kommentje:
Van nálatok délutáni pótlék?És hogy? mert nálunk elvileg van, csak nem tudom, hogyan
2012. aug. 2. 10:38
19/35 anonim válasza:
nincsen, én nem tudok ilyenről.. olyan van, ha takarítanak, akkor azt az időt megkapjuk minimálbérbe
20/35 A kérdező kommentje:
nálunk a takarítás egy perc, és csak körbesöpör a néni XD
nálunk elv ugy van a délutáni pótlék, h a fizu 30%át kapjuk meg. vagy hallottam egy olyan variációt, hogy 2-től 15% 6-tól meg 30% amit megcsináltunk. esetlen másoknál?
de tutira van valami.
2012. aug. 3. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!