Mit vegyek 50 ezer ből?
Figyelt kérdés
van 50ezrem mit vegyek ????? 14éves vagyok/fiú2009. júl. 9. 20:55
1/15 anonim válasza:
Csinaltass jogsit robogora,es utana sporolj egy robogora!M kategoriara mar lerakhatod (max. 50cc)
2/15 anonim válasza:
Ha dolgos gyerek vagy akkor vegyél vmi fűkaszát,kis munkagépet,járj maszekolni és idővel megtérül az ára! ;-)
3/15 anonim válasza:
most egybe el akarod költeni?
szerintem ha kell mindenképp valami, akkor azt vedd meg, de csak okosan. A többit pedig tedd félre. Nem kell rögtön, és nem kell mindet elkölteni, még később jól jöhet, főleg, hogy most azt se tudod mire forditsd.
4/15 anonim válasza:
Ha esetleg majd nagyon nem tudsz vele mit kezdeni akkor add nekem :)
6/15 A kérdező kommentje:
1 nek köszi de én gyorsaságira akarok majd de nem tom mikortól lehet a 2. nak jó 5let de nem vagyok kisparasztmunkás :D de még irjatok irjatok!!!!
értelmeset
2009. júl. 9. 21:13
7/15 A kérdező kommentje:
hát ha nem zavar titeket :D:D:D akkor én elkölteném csak nem tom mire de ezért kérdezem h mire????
2009. júl. 9. 21:15
8/15 anonim válasza:
csak nekem lenne 50 ezrem, amit nem tok mire elkölteni...:D
vegyél telót, mp-t vagy valami számítógépes cuccot.
9/15 A kérdező kommentje:
telóm mp gépem ilyeneim vannak valami más valami új cucc
2009. júl. 9. 21:32
10/15 anonim válasza:
biciklit, görkorit, vagy más sportszereket.
vmilyen háziállatot, pl. kutyát. sztem nagyon jó dolog, és nyugi, el fog rá menni az 50 ezer =) [ivartalanítás, játékok,...]
rendezd át a szobádat pl. új bútorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!