Hol és milyen mei-tai-t vegyek ami nem tízen ezer?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 11:58
1/3 anonim válasza:
Vagy használtat keress vagy nézd meg ezt [link]
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, mi Budapesten. Nem régen vettünk új mei tait, egy hölgyemény készíti Zuglóban. Nagyon szép, jól kivitelezett darab, 5000 volt. De lehet, hogy postázással is olcsóbban jössz ki, ha nem pesti vagy. Mi vaterán találtuk amúgy, de most nem találtam fenn tőle terméket. Ha érdekel meg tudom adni a mél címét.
3/3 anonim válasza:
Használtan (bár azok sem szoktak sokkal olcsóbbak lenni, mert egy mei tai nem igazán tud elhasználódni, nem veszít sokat az értékéből), vagy több aukciós oldalon árulnak többen saját készítésűt, azok olcsóbbak, viszont mindenképp próbáld ki, mielőtt megveszed, mert ezek között vannak olyanok, amik nem annyira kényelmesek (pl. vékony a pántja, bevág).
Vagy varrhatsz te is, a neten nagyon sok szabásminta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!