Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kislányom kapott 20 ezer...

Kislányom kapott 20 ezer ft-ot mit vegyek neki rajta?

Figyelt kérdés
1 éves, mamitól kapta autósülésre karácsonyra de közben ma kaptunk egyet, mindene megvan, szeretném valami hasznosra költeni, mert mondta a mama látni szeretné mit veszünk rajta. Mit vegyek neki?
2010. dec. 26. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tud menni?Ha nem,járássegítő???ruhák?
2010. dec. 26. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:

bármit, ruhácskát, játékot, de ne egy évesnek valót, hanem 1,5-2 évesnek inkább.

"mindene megvan" - ez okés, de csak a jelenlegi helyzetre érvényes, pár hónap múlva már nem így lesz. :)

2010. dec. 26. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Az én apám pénzén mindig ruhákat kell venni a gyerekeknek karácsonyra, szülinapra, mert "az nem hülyeség".

Csizma, cipő, overáll...

2010. dec. 26. 16:48
 4/11 A kérdező kommentje:
járássegítőnk is van:)
2010. dec. 26. 16:48
 5/11 A kérdező kommentje:

játékot sem szeretnék mert annyi van hogy lassan lépni se lehet a szobába, ruhát is kapott egy csomót karira 1.5-2 évesre valót, mondtam hogy nehéz.

a fisher price zebra még nem való neki mi?

2010. dec. 26. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Vegyél neki pár új ruhát, vagy még 1-2 játékot, mond meg a mamádnak hogy jelenleg másra nincs szüksége, a többit rakjátok félre, sose tudhatjátok mikor kellhet a pénz!
2010. dec. 26. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd félre, és beszéld meg a mamával is, hogy nagyon örültök neki, így ha bármi kell a picinek, azonnal meg tudjátok venni.

Ha most nem kell, később még jól jöhet. Egy-két éven belül bármikor történhet olyan, hogy szükségetek lesz rá.

Lassan kinövi a kiságyat, a gyerekülést is idővel cserélni kell, ahogy nő, alakítani kell a gyerekszobát is, stb.

Esetleg ti is tudtok hozzá tenni néha, így pl. "egy lélegzetvétellel" át tudjátok alakítani a gyerekszobát, ha ovis "nagylány" lesz.

2010. dec. 26. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
vidd el párszor játszóházba a pénzből, most úgysem lehet kint játszani.
2010. dec. 26. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha most mindene megvan akkor beszéld meg a mamival hogy majd tavaszra és nyárra veszel neki ruhácskákat meg szandit.Ezen biztos nem sértődik meg.
2010. dec. 26. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia,a fisher price zebra jó már neki,de pl. a next boltokban holnap 50 %-os leárazás lesz,én oda megyek és ott költöm el szintén a karácsonyi ajándékra kapott pénzt.Nagyobb méretű ruhát fogok neki venni.Szerintem te is tedd félre későbbre,ha most nincs szükségetek semmire.
2010. dec. 26. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!