TeszVesz tartozás kikerülése?
Kaptam egy olyan levelet a TeszVesztől, hogy ha 14 napon belül nem rendezem a 300 Ft-os tartozásomat, akkor behajtóhoz fognak fordulni. Nos, nekem eszem ágában sincs fizetni, főleg annak fejében, hogy sikertelenek voltak az aukciók. Elegem lett ebből a lehúzós oldalból is, hogy ilyenekért is képesek pénzt kérni, ezért elhatároztam, hogy törlöm a fiókomat. Csakhogy amíg tartozásom van, addig ezt sem szabad -_-
Mi lenne akkor, ha az adatok beállításánál átírnám a nevemet, lakcímemet, telefonszámomat teljesen másra? Így ki lehetne kerülni ezt a szemétséget?
Nem valószínű, mert a meglévő hiteles adatokról rendelkezhetnek egy biztonsági másolattal, így hiába írod át, tudni fogják hogy mit adtál meg először.
A panaszodnak nincs alapja sem, mert te is tudtad hogy mire vállalkozol és mit kell teljesíteni, ha az oldalt akarod használni. Inkább most fizess be 300 Ft-ot, mint később a többszörösét.
Nyilván a számlákat sem fizeted be, mert lehúzós módon évről évre minden drágább, pedig te nem azért használod a szolgáltatásokat, hogy lehúzzanak pénzzel...
A tartozást egyféleképpen tudod csak kikerülni.
Úgy, hogy kifizeted.
Csak azt ne mondd, hogy az a 300 Ft földhöz vág.
Az oldalon vilagosan megtekintheto a hasznalat koltsegei, nem rejtegetik az eladok elol. Bemesz egy etterembe es mikor hozzak a szamlat azt mondod, hogy ez lehuzas es nem fizetsz?
Viszont a te dontesed, hogy most kifizetsz 300 ft-ot vagy 2 honap mulva kb. 5300 forintot a behajtonak vagy felev mulva a pekoltseggel egyutt fizeted a 300 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!