Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » TeszVesz tartozás kikerülése?

TeszVesz tartozás kikerülése?

Figyelt kérdés

Kaptam egy olyan levelet a TeszVesztől, hogy ha 14 napon belül nem rendezem a 300 Ft-os tartozásomat, akkor behajtóhoz fognak fordulni. Nos, nekem eszem ágában sincs fizetni, főleg annak fejében, hogy sikertelenek voltak az aukciók. Elegem lett ebből a lehúzós oldalból is, hogy ilyenekért is képesek pénzt kérni, ezért elhatároztam, hogy törlöm a fiókomat. Csakhogy amíg tartozásom van, addig ezt sem szabad -_-

Mi lenne akkor, ha az adatok beállításánál átírnám a nevemet, lakcímemet, telefonszámomat teljesen másra? Így ki lehetne kerülni ezt a szemétséget?

2012. júl. 3. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
gondoltad ingyen hirdethetsz?
2012. júl. 3. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, mert a meglévő hiteles adatokról rendelkezhetnek egy biztonsági másolattal, így hiába írod át, tudni fogják hogy mit adtál meg először.

A panaszodnak nincs alapja sem, mert te is tudtad hogy mire vállalkozol és mit kell teljesíteni, ha az oldalt akarod használni. Inkább most fizess be 300 Ft-ot, mint később a többszörösét.

Nyilván a számlákat sem fizeted be, mert lehúzós módon évről évre minden drágább, pedig te nem azért használod a szolgáltatásokat, hogy lehúzzanak pénzzel...

2012. júl. 3. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Hát, ha átírod, akkor már rosszhiszemű is vagy, és/vagy csaló. Csak rontasz a helyzeteden.
2012. júl. 3. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:

A tartozást egyféleképpen tudod csak kikerülni.

Úgy, hogy kifizeted.

Csak azt ne mondd, hogy az a 300 Ft földhöz vág.

2012. júl. 3. 23:27
 5/11 anonim válasza:
Ez komoly? 300 ft? Vagy vicc, és csak én nem fogom a poént?
2012. júl. 3. 23:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Hiába írod át az adataidat, ott a számlaszámod, amivel regisztráltál, annak segítségével meg simán utánad járnak. Egyébként, ha bejelölted volna, hogy meghiúsult a tranzakció, akkor nem kéne most jutalékot fizetned.
2012. júl. 4. 01:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Az oldalon vilagosan megtekintheto a hasznalat koltsegei, nem rejtegetik az eladok elol. Bemesz egy etterembe es mikor hozzak a szamlat azt mondod, hogy ez lehuzas es nem fizetsz?

Viszont a te dontesed, hogy most kifizetsz 300 ft-ot vagy 2 honap mulva kb. 5300 forintot a behajtonak vagy felev mulva a pekoltseggel egyutt fizeted a 300 forintot.

2012. júl. 4. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
*pekoltseggel==Perkoltseg
2012. júl. 4. 08:15
 9/11 anonim ***** válasza:
A 300 Ft-ból első körben 5000-et fognak varázsolni, második körben pedig 20-at. De majd meglátod.
2012. júl. 4. 09:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért elgondolkodtató, hogy alap esetben ingyenesnek mondják ezeket az oldalakat. Én is nagyon meglepődtem, amikor 1 db aukciót indítottam és 800 valahány forintot számláztak ki, pedig semmit nem kértem, ami fizetős lenne. Csak max 3x egymásután indult az aukció. Nekem sem sikerült eladnom a terméket. Bár én befizettem, de többet nem fogok feltölteni semmit, mert egyszerűen nem éri meg. Akkor volt jó még az oldal, amikor tényleg ingyenes volt és csak az eladás után kellett jutalékot fizetned.
2012. júl. 5. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!