Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Panelprogrammal kapcsolatos...

Búvár95 kérdése:

Panelprogrammal kapcsolatos kérdés (tartozás)?

Figyelt kérdés

2010 évben a többség főleg nyugdíjasok megszavazták a panelprogramban való részvételt.Ez idő óta fizetjük az LTP.-t A pályázatba beadott összeget osztották szét lakásokra, de lakásokra lebontott költségvetést nem kaptunk.

2011-ben kaptuk meg az állami támogatást,kiválasztott kivitelező hasonló összegért vállalta mint a pályázatba beadott,és szétosztott összeg.Nem rendelkezett EMI minősítéssel,ezért kirúgták,de az Ő ajánlatuk alapján felvették a kölcsönt.Az új kivitelező 3 millióval többé vállalta,amit elfelejtettek közölni, és azt is hogy a banki kölcsön már ketyeg.Több tájékoztatást adtak ki,ahol a vállalkozói díj a felvett kölcsön mindenhol más-és más.

A felújítást megkezdték,közben kiderült hogy a panel+kköltség tartozás megközelíti az 5 millió forintot és még csak kettő éve fizetjük. A lakszöv.elnökétől írásba kértem magyarázatot letelt a 30 nap nem válaszol,betekintést nem enged. Mit tehetek,feljelentsem információ eltitkolása miatt? Kérlek válaszoljatok.

Köszönöm.

2012. jún. 13. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt panelprogram elvileg minden úgy ment ahogy kellene mennie, de mi kaptunk az utolsó hungarucel darabról is tájékoztatást, elszámolást. Mi a gondnoktól kaptuk gondolom nektek is töle kellett volna, ha nem kérdeztél rá akkor kérdezd meg őt neki tudnia kell, ha nem hajlandó együtt müködni én a helyedben ezt amit írtál szépen kinyomtatnám és minden lakónak a kezébe nyomnám, szerintem őket is érdekelné mi is ez?!
2012. jún. 20. 17:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm választ, úgy látom nem nagyon szólnak hozzá!!!

Sajnos a gondnok a a Lakásszöv.alkalmazottja,a munkáltatói jogokat az elnök gyakorolja.Tehát hiába kérdezem, ő is csak azt tudja amit a lakók elpanaszolnak ,esetleg itt-ott meghall valamit, de beleszólása nincs. Akik hozzászólhatnának ,azok a lakók,de említettem,hogy többsége nyugdíjas,és a közgyűlésen ennyi kintlévőség ellenére megszavazta a kamerarendszert (milliós tétel)házipénztár működtetést (évi 680 ezer Ft) új biztosítást lépcsőházanként 25.000.-ft stb.Csak akkor fognak feleszmélni,mikor az elnök lelép, és itt hagyja a milliós tartozást azt pedig valakinek ki kell fizetni.De addigra sok lakás árverezve lesz, hiszen egyre kevesebb a fizető,önhibájukon kívül a nem fizető.

Úgy látom most nem szól hozzá egy kképviselő sem,és lakszöv elnök sem ragad tollat.

Sajnálom :(

2012. jún. 21. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!