Titeket nem zavar, hogy az út menti árusok (dinnye, eper. Stb) nem írják ki az árat?
"Szerintem ezzel potenciális vevőket vesztenek. "
Vagy nyernek :) Ha meglátod, hogy 1500Ft 1kg eper, akkor azért nem állsz meg. És más sem. Ha viszont megáll legalább megkérdezni, hogy mennyi, akkor esetleg mégis visz valamit - ha már egyszer megállt.
Lehetséges -de ha ott mondja meg hogy 1500 Ft akkor ha drágállom akkor sem veszem meg de esélye sincs hogy odamenjek csak azért hogy megkérdezzem.
Mert ha már megállok és rászánom az időmet akkor lehet hogy veszek (még ha drágállom is) de rossz szájízzel. Szerintem ez mostanában kezd elterjedni. Pl a burgonya hagyma mindenhol ki van írva- ahol az út mentén árulják. Tiszta sor- egy zsák 1000 Ft. Kell megállok nem kell továbbmegyek. Azért is kérdeztem meg itt, hogy ki hogy reagál rá, ki hogyan működik. Lehet hogy így van ahogy az utóbbi válaszoló írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!