Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Legyőzhető ez a belső elképzel...

Legyőzhető ez a belső elképzelés az üzleti világról?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta vonzzanak a különböző vállalkozások gondolatai, pedig még csak 18 vagyok. 17 éves korom óta szó szerint falom az önfejlesztő könyveket, filmeket, videókat, hanganyagokat és ebbe bele tartoznak az MLM-es/marketinges dolgok is. De van egy problémám, gyakran és rendszeresen előjön bennem egy érzés, hogy én szó szerint semmit nem tudok az üzleti világról és egyáltalán nem is látom át az egészet, ha akarnék indítani egy vállalkozást azt se tudnám, hogyan indítsam el stb.

2012. júl. 1. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű a megoldás, vállalkozások működéséről szóló könyveket kell olvasni...
2012. júl. 1. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Pont ilyen vagyok, de én már a 19-et töltöttem. :D

Engem a sikeresség és a gazdagság érzete fogott meg nagyon, ezért töltöttem el sok időt a vonzás törvényének, és hasonló elvek működésének tanulmányozásával.

Plusz ezért jelentkeztem közgazdasági suliba, ami nem hozta a remélt tudás megszerzésének lehetőségét, így maradtam én is a könyveknél. :P

Az üzleti világról való elképzelésed pedig idővel változni fog, ahogy egyre belemélyülsz a dolgokba. Amit a könyvek által felszedtünk, az egy elméleti tudás, de a gyakorlatban a dolgok sokszor másképp működnek, én ezt már elkezdtem átélni. Szóval emiatt ne aggódj, csak olvass tovább, én is azt teszem. Egyszer majd csak learathatjuk a gyümölcsét!:)

Ha van kedved, írj privátot. Szívesen beszélgetek ilyen emberekkel. :)

Szia!

2012. júl. 1. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Csatlakozom srácok hozzátok,már 25.éves vagyok.

Én is elmélyedtem ezen dolgokba,mivel gazdagság,mint életstílus nagyon vonz,és tök jó dolog.

Én elköteleztem magam a gazdagsághoz.Olvassgas tovább ahogy kell,plusz vállalkozási könyveket is sokat sokat és még többet.

Ha gondoljátok írjatok privit,tök jó ilyen emberekkel kapcsolatba lenni akiknek vannak céljaik.

2012. júl. 2. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!