Legyőzhető ez a belső elképzelés az üzleti világról?
Pont ilyen vagyok, de én már a 19-et töltöttem. :D
Engem a sikeresség és a gazdagság érzete fogott meg nagyon, ezért töltöttem el sok időt a vonzás törvényének, és hasonló elvek működésének tanulmányozásával.
Plusz ezért jelentkeztem közgazdasági suliba, ami nem hozta a remélt tudás megszerzésének lehetőségét, így maradtam én is a könyveknél. :P
Az üzleti világról való elképzelésed pedig idővel változni fog, ahogy egyre belemélyülsz a dolgokba. Amit a könyvek által felszedtünk, az egy elméleti tudás, de a gyakorlatban a dolgok sokszor másképp működnek, én ezt már elkezdtem átélni. Szóval emiatt ne aggódj, csak olvass tovább, én is azt teszem. Egyszer majd csak learathatjuk a gyümölcsét!:)
Ha van kedved, írj privátot. Szívesen beszélgetek ilyen emberekkel. :)
Szia!
Csatlakozom srácok hozzátok,már 25.éves vagyok.
Én is elmélyedtem ezen dolgokba,mivel gazdagság,mint életstílus nagyon vonz,és tök jó dolog.
Én elköteleztem magam a gazdagsághoz.Olvassgas tovább ahogy kell,plusz vállalkozási könyveket is sokat sokat és még többet.
Ha gondoljátok írjatok privit,tök jó ilyen emberekkel kapcsolatba lenni akiknek vannak céljaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!