Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha pénzt adok fel postán az...

Ha pénzt adok fel postán az biztonságban odaér?

Figyelt kérdés
még sose küldtem pénzt valakinek postán de most muszáj így elintézni! szerintetek biztonságos?
2012. jún. 27. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, rózsaszín csekken küldjed. Adnak a postán ha kérsz. Az a tuti, ne borítékban!

Én így fizettem Balatonra szálláselőleget és rendben volt.

2012. jún. 27. 16:04
 2/3 A kérdező kommentje:
és az hogy működik..mármintúgy hogy lehet venni XY értékben ilyen rózsaszín csekket és azt majd beváltja akinek küldöm?
2012. jún. 27. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem. Ugyanolyan mint a sárga csekk, csak tök üres, Te töltöd ki az összeget, a címzettet, meg mindent. Aztán ugyanúgy befizeted az ablaknál mint a sárga csekkeket, a címzett meg megkapja a pénzt.

Legalább is nemrég még így volt, de szerintem menj be egy postára és kérdezd meg. Ennek asszem van valamennyi postaköltsége is, tehát ha feladsz x ezer forintot, azt az x ezret ráírod a csekkre, azt kapja a címzett, és a feladásnál még kérnek tőled pár száz ft-ot, mint egy levélnél. Valamiből a postának is élnie kell. :-)

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

2012. jún. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!