Miért nem tudom eladni 2011-ben épült házunkat?
Figyelt kérdés
2011-ben épült,3 szobás,nappalis,2 fürdőszobás,családi kertes házunkat,nem tudjuk eladni!! Valamit rosszul csinálunk? Mert ismerőseim körében többen is el tudták adni szinte azonnal,ahogy elkészült!2012. jún. 27. 14:13
21/29 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném,hogy a páromnak jól fizető munkahelye volt,aminél kilátásban sem volt,hogy a cég pikk-pakk megszűnik!! Akkor mikor felvettük a pénzt,akkor nem is magunk miatt,hanem egy családtag befolyása miatt tettük... De ez tényleg bonyolult és hosszú leírni!! Pl.: az 1,6 milliós személyi kölcsönt úgy,hogy mellette fizettük volna a lakáshitelünket ami akkor 85 ezer volt,azt is ki tudtuk volna fizetni kb.:10-12 hónap alatt!! De lényeg a lényeg,nem tudom mi baj lehet,hogy nem is jönnek a házat megnézni sem!! Drága lenne? Hisz a telek ér 6 milliót a költségvetés meg majd 22 millió volt,mi meg 21.9-ért adjuk a házat! Ismerőseim azt mondják olcsó,ők 25 millióról kezdték volna! Mi úgy gondoljuk,hogy ez is áron alul van már!! Pont azért lett ennyi,hogy hamar megvegyék!
2012. jún. 28. 14:20
22/29 A kérdező kommentje:
De ott lett volna meg lenne is! Csak azzal meg az volt a gond,hogy reggel ha elvittem volna legkorábban a gyerekeket az oviba akkor már nem értem volna be a munkahelyemre! Hazafelé meg nem értem volna vissza a gyerekekért!! Meg amennyit kaptam volna,akkor sok elment volna azv utiköltségre! Párom össze vissza dolgozik! Van,hogy éjjszakás,van hogy nappalos,ígyhát nappal nem tudna a gyerekekre vigyázni mert,hát aludnia is kell valamikor!
2012. jún. 28. 14:24
23/29 A kérdező kommentje:
Jahh meg még azt számoltam,hogyha lenne melóhelyem és keresnék modjuk úgy,hogy már nem is számolom bele a bérletet meg ilyenek,akkor 70.000 plusz családi 26.000 az 86 ezer? Abból még nem tudom kifizetni az elmaradtakat? Csak havi egy hitelt az egyikből! :((
2012. jún. 28. 14:28
24/29 A kérdező kommentje:
Nem 86.000 hanem 96.000 bocsika csak gyorsan akartam írni...!
2012. jún. 28. 14:29
25/29 anonim válasza:
Sajnos ez a hitel átka, elkötelezed magad 15-25 évre, de nincs rá garancia, hogy egészséges maradsz, lesz munkád.
A lakással az a gond, hogy per pillanat nincs hitelezés. Aki teljesíteni tudja a feltételeket, az némi spórolással önerőből is megoldja. És mivel nincs hitelezés, nem vesznek lakást/házat az emberek. Inkább az olcsóbb, kisebb lakások a kelendőek. nem ti vagytok az egyetlenek, akik nem találnak vevőt.
26/29 anonim válasza:
A miért?-re nem tudok válaszolni, de azt javaslom, ne egyetlen közvetítőre várj. Próbálj meg te is intenzív hirdetési kampányba kezdeni. www.jofogas.hu vagy www.expressz.hu portálokon ingyen hirdethetsz. Expressz-re vigyázz, kínálnak extra szolgáltatásokat. Semmire ne kattints, csak maradj a sima, egyszerű, ingyenes hirdetésnél. Fotót feltétlenül tölts fel.
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2012. jún. 28. 23:39
28/29 A kérdező kommentje:
Bocs,még annyit szerettem volna,hogy van itt köztetek olyan aki eladta a házát úgy,hogy nem ingatlanos által?? Mert azt mondta az ingatlanos,hogy nem vesznek házat az emberek csak ingatlanoson keresztül 95%-ban! Igaz ez??
2012. jún. 28. 23:43
29/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ekkora százalékkal értékesítenének.... Vannak ingyenes hirdetési lehetőségek a neten, mi is ott adtuk el. Konkrétan az expresszben adtam fel hirdetést és már a megjelenés napján volt érdeklődő. Igaz, ez még 2007-ben volt, a válság előtt és egy agárdi nyaraló volt. Végül 3 hét után talált gazdára, de húszon felül volt az érdeklődők száma. Most mindenütt nehezebb értékesíteni, pont azért, mert a legtöbben hitelből vettek lakást és az most lényegében nincs, vagy olyan áron, hogy inkább nem veszik fel az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!