Kaptam egy hirdetésre egy nigériai levelet. Belemenjek a játékba?
Figyelt kérdés
Olvastam sok cikket ezekről a csalásokról de ez kicsit tisztábbnak tűnik. Az érdeklődő a hirdetésemre jelentkezett, mondván nigériába küldjem a csomagot EMS-el. Megírta a címet, mondtam neki hogy jó, de utalja előre a pénzt és a postaköltséget. Mondta hogy jó, írjam meg mennyi lenne a posta plusz a termék és küldjem el a bankszámlaszámom. Erről az illetőről semmit nem dob ki a google hogy csaló lenne, ráadásul mi bajom lehet ha csak a számlaszámom adom meg. Belemenjek? Eszemben sincs elküldeni a csomagot amíg le ne veszem a pénzt a számláról.2012. jún. 26. 23:25
11/16 A kérdező kommentje:
utolsó egy elég nagy kretén lehet... mindegy
fenyegetőzhet perrel, addig nem küldöm amíg le nem vettem a számláról a pénzt. kicsit több postaköltséget mondok neki. annyi még érdekelne hogy egy ipod feladásához kell vámot vagy áfát fizetni?
2012. jún. 27. 16:07
12/16 anonim válasza:
nem kell. vámot áfát importáláskor fizetsz csak
13/16 anonim válasza:
nem kretén vagyok, vazze, de fogd már fel, hogy ebben a qrwa világban mindenki át akar verni...
lehet, hogy ez "tisztábbnak" tűnik... igen, mert a csalók is egyre szofisztikáltabb módszerekkel akarják kicsalni a pénzedet, adataidat, mindenedet!
tarthatsz kreténnek, én ettől ma nyugodtan fogok sörözni meg aludni, neked viszont a pénzed bánja, ha nem vagy résen :D
14/16 anonim válasza:
Úgy látszik még mindig vannak balekok, akik elhiszik ezt a marhaságot...
15/16 anonim válasza:
remélem ilyen arrogánsan fogsz visszajönni a feladás után is ide beszámolni arról hogy holnap megjön a pénz ez tuti
16/16 A kérdező kommentje:
hogyne lennék ilyen ha egyszer hülyének néz? azért mert ki akarom deríteni az nem jelenti hogy átvernek. mondtam, ha nem vettem le a pénzt nem küldeném el. ennyi eszem van. amúgy véletlenül a magyar számlaszámom adtam meg nem a nemzetközit, de azt írja sikerült az utalás ami azért érdekes lenne. szóval kamu, megírom neki hogy nem kérek ebből a csalásból és ne égesse ezzel nigériát
2012. jún. 28. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!