Mekkora összegből csinálnak felhajtást? és mit tudnak tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
adott egy "nagy cég" több dolgozóval. az oldalukról kiszállítással lehet rendelni. na a lényeg az, a kiszállítás gyorsasága miatt, előre utalásos fizetésmódnál is rendelést követően azonnal feladják a csomagot "Ha kis összegről van szó" gondolok én itt arra hogy nagy értéket nem küldenek előre, kis dolgokon amin nem bukhatnak nagyot pedig igen. ha elküldték a csomagot, én viszont nem vagyok hajlandó fizetni, mit tudnak csinálni velem? és mekkora összegből csinálnak nagyobb botrányt, szóval hogy ha 4000Ft a tartozásom, akkor még gondolom nem küldenek rendőrt, meg behajtókat, hát akkor mit? tárgytalannak vennék mert "kis összeg"? végül-is ők küldték el fizetés előtt.. válaszokat köszönöm, leépítő kritikát nem kérek, úgyis tudom mit gondoltok rólam! ;)2012. jún. 26. 15:56
1/3 anonim válasza:
elvileg szerződésszegésnek minősül
2/3 anonim válasza:
Simán átadják egy erre szakosodott behajtócégnek, akik behajtják a 4000 Ft-ot, plusz a működési költségüket. ;-)
Én azért mégis elmondom mit gondolok rólad: Buta vagy. :)
3/3 A kérdező kommentje:
a cégtől való első rendelésemkor beszéltem egy alkalmazottal, mivel az utalt pénz nem érkezett meg, én mondtam hogy elküldtem, erre azt írta: nem találják a pénzt, de kis összegről van szó, úgyhogy mindegy. ez volt 3000Ft. ennyi erővel....
2012. jún. 26. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!