Aegon életbiztosításunkat szeretném megszüntetni. Mennyit kaphatok vissza a befizetett összegből?
Figyelt kérdés
3 éve kötöttem a biztosítást a fiam születésekor. Az akkori díj duplájánál járunk. A 2.gyereket várva elgondolkodtam azon, hogy inkább megszüntetném ezt a biztosítást,és kötnék máshol családit,amiben mindkét gyerek benne van. Sok rosszat hallottam mostanság az Aegon-ról,több elhalálozott szülő után nem fizetett a biztosító a gyerekeknek....stb. Tudtok-e ajánlani olcsóbb és megbízható biztosítót?2011. dec. 2. 10:25
1/3 anonim válasza:
Szerintem eleg keveset kaphatsz vissza, mert a befizetett osszeg legnagyobb resze az elejen a koltsegekre megy el.
2/3 anonim válasza:
A visszavásárlási táblázatban találod meg azt az összeget, amit visszakapsz, ha megszünteted a biztosítást. A szerződésed tartalmazza.
De gyanítom, hogy ennyire az elején az bizony nulla lesz, vagy nagyon kevés.
A pletykákra ne adj, ha rendben van a szerződés, a biztosító nem teheti, hogy nem fizet, az életbiztosítás elég egyértelmű dolog, nem olyan, mint pl a kgfb, ahol lehet vacakolni, hogy ki okozta a balesetet.
3/3 anonim válasza:
Melyik modozat ez??az indexalast nem vagy koteles elfogadnod,kiveve az eletpalyat!mem szabad kiszallnod most,sokat buksz ezeket nem erre talaltak ki h par ev mulva abbahagyd..
06-303869936 a szamom,mrgprobalok segiteni ha gondolod,ez a szakmam!
Udv:csabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!