Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 15 évesen lehet Pay Pal...

15 évesen lehet Pay Pal számlát nyitni?

Figyelt kérdés

Úgy olvastam az oldalon, hogy csak 18 év felett lehet, viszont pont itt a GYIK-on olvastam, hogy valaki ahogy betöltötte a 17. életévét, nyitott egyet.

(Ha ez szükséges; van folyószámlám :)

Köszi előre is a válaszokat.

2012. jún. 23. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet. De nem folyószámla kell hozzá, hanem bankkártya.
2012. jún. 23. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
*Elnézést, nem föltétlenül kell hozzá bankkártya, lehet utalással is rátenni pénzt, csak úgy nagyon lassú.
2012. jún. 23. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:

A folyószámlákhoz tartozik kártya is, nyilván valami Junior-szerűje van a kérdezőnek.

A Paypal fiók hitelesítéséhez szükséges bankkártya, egy egyszeri terhelés miatt, aminek a közlemény rovatában lesz az a kód, amivel hitelesíted a Paypal fiókodat.

Ha beélesítetted a fiókot, akkor utána két módon használhatod: közvetlenül kártyával, vagy átutalásos feltöltéssel. Az előbbi azonnali eredménnyel jár, az utóbbi 2-3 napig is eltart.

2012. jún. 23. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Megpróbáltam, minden könnyen ment viszont amikor a kártya adatait is megadtam, azt írta, hogy nem fogadja el... Ez miért van? Mindent pontosan adtam meg.

2012. jún. 23. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!