Melyik banknál érdemes számlát nyitni ilyen esetben?
Arra kéne nekem bankszámla, hogy utaljanak rá pár alkalommal.
A párommal szétmentünk, és tartozik nekem nem kevés pénzzel. Részletekben tudja csak visszaadni, viszont nem szeretnénk találkozni, így úgy döntöttem, hogy nyitok egy számlát, hogy arra utalja. Erre kéne nekem a bankszámla.
Nem tudom, hogy 0 Ft-tal lehet számlát nyitni, vagy mi a minimum összeg nyitáskor?
hát számlát üresen szerintem nem igazán lehet v értelmes nyitni. amúgy is havonta pár 100 forint a számlavezetés általában, azt valamiből vonni kell. szóval szerintem egy ezrest tegyél be. Minimum összeggel mint fogalommal eddig még nem találkoztam.
De amúgy meg ha "pár alkalom" akkor talán értelmesebb lenne esetleg postán utaltatni (feladatni) a pénzt (nem tudom mennyi a díja...de kérdezz utána )
Köszönöm, utána nézek :-)
Kedves 3., ne nézz hülyének, ha lenne számlám, nyilván oda utaltatnám a pénzt, de képzeld el, hogy még nem volt rá szükségem eddig sohasem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!