Tudok-e intézkedni az E-on-nál ha a tulaj nevén van a mérőóra és be vagyok jelentkezve a fogyasztási helyre (albérlet)?
Albérletben lakunk,a tulaj külföldön,egyik rokona van megbízva (nem hivatalosan) hogy beszedje tőlünk a pénzt és odaadja a számlákat.
Éves elszámolásnál hátralék jött ki,amire a rokon a részletfizetést elintézte,de későn,így pár nappal a határidő után tudtuk befizetni az első részletet (mert a számlázás a rokon címére van megadva),ismét egyösszegben esedékessé vált a tartozás,és a számlán szerepel a kikötési határidő.
Be vagyunk jelentkezve fogyasztási helyre,és a kikötési határidőig be tudnánk fizetni,de a rokon azt állítja,hogy most meg semmit nem tud intézni,le fogják szerelni a mérőórát.Kértük már korábban őket,hogy írjuk át az órákat vagy módosítsák az összeget,de eddig semmit nem intéztek és most kapkodnak.
Szóval ha én bemegyek a számlákkal,csekkekkel és felmutatom a papírjaimat,hogy én lakom ott,én fogyasztottam,akkor tudok valamit intézni?
Köszönöm a válaszokat!
Mondoshawan,én is arra gondoltam,hogy személyesen az ügyfélszolgálaton beszélek velük,remélem dűlőre jutok velük.
További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!