Hogy lehet megélni 120000ft-ból, úgy hogy kb 70-80000 a kiadás (albérlet, rezsi)?
Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 13:55
1/12 anonim válasza:
Beosztással. Nagy-nagy odafigyeléssel, spórolással. Bár Zsiga Marcell szerint meg lehet élni 47 ezer ft-ból.
3/12 A kérdező kommentje:
Lehet én nem kezelem jól a pénzt,de nekem ez nem megy.:(
2012. máj. 14. 14:05
4/12 anonim válasza:
Sehogysem,70-80 ember hol laksz te a deák téren 100nm-en?
:( :O
Valamit találj ki,vagy menj ki külföldre szerintem,vagy kisebb kecóba,sokkal kisebbe.
5/12 anonim válasza:
Keress egy albérlőtársat,akivel osztoznátok a költségeken.
6/12 anonim válasza:
Lehetséges. Semmi luxus, de egy szerény megélhetés kijön belőle.
7/12 anonim válasza:
70-80k teljesen reális albi költségekre, számlákra, rezsire. budapesten, nem kell deákra menni hozzá. egy 1.5 szobás lakásra pl. persze aki egyedülálló, annak kisebb lakás is elég lenne.
8/12 anonim válasza:
Spórolva meg lehet élni. De ha nem megy, add fel az albérletet és vegyél ki csak egy szobát.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok csak egy szobába menni mert 3-an vagyunk,egy 20 hónapos gyerekkel.:(
2012. máj. 14. 19:39
10/12 anonim válasza:
Ja hát az egész más. Tehát egy főre nem 50, hanem 15 ezer Ft jut. Nagyon nem mindegy.
Így nehéz megélni. Leginkább még mindig az olcsóbb albérleten érdemes gondolkozni, vagy plusz bevételre szert tenni, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!