Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet megélni 120000ft-bó...

Hogy lehet megélni 120000ft-ból, úgy hogy kb 70-80000 a kiadás (albérlet, rezsi)?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 13:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
emberekben a hiba . apam 20 ezerbol elt havonta rezsi de sajatlakasavolt zsiroskenyer minden nap szinte vagy kenyer krumpli. az emberekkel az a baj hogy nemtudjak mi az igazi szegenyseg tisztelet kivetelnek. nemtudnak sporolni parommal kislányommal élek . alberlet egyedul dolgozom kb 40 ha marad havonta . heti 1 fott etel de akkor tobb minden a babanak o az elso. nekunk nem kell luxus semmi extra kaja etel egeszseg a legfontosabb. sajnos mast nemtudunk csinalni . valaki rosszabbul el... sőt. lenyeg. penny lidl es kovetni az arakat olcso zoldseges stb. (bocsesz ekezetert telorol irtam)
2012. dec. 3. 23:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Én, bár még csak most kezdtem dolgozni, ma 80 ezret kaptam kézhez, ebből a mai napon 20-at elköltöttem a boltban, 25-öt meg befizettem rezsire (csak gázra). Már nem azért, de ebből, hogy a francba lehet megélni? Én még tanulok egy kis nyelvet, szerzek gyakorlatot, aztán szevasz-tavasz. Egy 150 ezres nettóért, még talán maradnék.
2013. máj. 3. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!