Rendelni szeretnék külföldről, melyik fizetési módot válasszam?
Payment Method:
1. Skrill / Moneybookers
2. Western Union
3. MoneyGram
4. Bank Transfer (10% Off) (- €0.99)
Én az utánvételt szeretném de ezek közt nem tudom van e olyan. Köszi a segítséget
Én a bank transfer-t választanám, nekem az tűnik a legegyszerrűbbnek, bár nem feltétlenül a legolcsóbb.
Én amúgy rengeteget vásárolok a neten, és olyan oldalakkal ahol nincs Paypal vagy esetleg nem lehet kártyával fizetni nem foglalkozom.
Ezt ajánlanám neked is: ha amit veszel az elérhető más oldalakon ahol van Paypal akkor rendeld onnan (és hoz létre egy Paypal fiókot; ott meg kell adni majd a banki adataid, de bennük megbízhatsz. Paypal-on keresztül biztonságosan lehet vásárolni.) Ha nem találsz olyan oldalt ahol Paypal-t ajánlanak, akkor keress olyat ahol lehet rögtön kártyával fizetni (online).
Így azért amit veszel csak az árát + postaköltséget fizeted, és nem fizetsz külön a western unionnak vagy az átutalásért stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!