Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Beszélem a Norvég nyelvet...

Beszélem a Norvég nyelvet ezért Nem tudd valaki munkát Norvégiában?

Figyelt kérdés
csak a nyárra kéne! nyári munka

2012. jún. 12. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Norvégiában meglehetősen sokan beszélnek norvégul, ennyi önmagában nem elég ahhoz, hogy munkát kapj. Mihez értesz?
2012. jún. 12. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom a norvégok úgy szabályozzák a bevándorlást, hogy magas szintű norvég nyelvismeretet követelnek meg, amelyet az egyetlen elfogadott nyelvvizsgával tudsz igazolni.
2012. jún. 12. 13:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát ismertem pár embert aki 0- nyelvtudással ment ki oda, és ott van mai napig, de amúgy perfektül tudom a nyelvet, jobban mint magyarul.

Nem tudjátok mennyi a nyelv vizsga?

2012. jún. 12. 13:43
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

Mi a szakmád?Mihez értesz?

Amúgy,hogy tanultad meg,én is meg akarom,mert el akarok innen menni,csak nem tudom még hova:Benelux államok,Franciaország,Norvégia,Németország?

Nem tudom még,de valamelyikbe esetleg 2 évente más országba :D

2012. jún. 12. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Már bocsi de ha ismersz több embert aki még a nyelvet sem ismerte és mégis jól boldogul mert még mindig kint van akkor miért nem segítenek neked?

Biztos tudják hogyan és miként lehet munkát vállalni és még tanácsot is adnak vagy beajánlanak valahova!

Szóval több, kint dolgozó barátoddal szemben mi nem tudom miben tudnánk segíteni???

2012. jún. 12. 15:24
 6/9 A kérdező kommentje:

hát ott születtem, és éltem 15 évig szóval én norvégiában tanultam meg, jó tudom hülyének néztek hogy mért írok ide, de inkább minél több helyen érdeklődök, az szerintem nem baj.

Sajnos még mikor norvégiában éltem, elégé félénk és vissza húzodott voltam, ezért nagyon kevés barátim voltak, akikkel már nem nagyon tartom a kapcsolatot sem, de meg kérdeztem egy csomó embert,de ahogy mondatm minél több helyen érdeklődők, minél jobb és még nem nagyon kaptam választ.

azok akik innen kimentek,azokat sem ismertem annyira azokat, mostohám (akit gyülölök , és nem vagyunk beszélő viszonban)két testvére volt szóval sajnos nem tudom hogy elérni :S

2012. jún. 12. 18:40
 7/9 anonim válasza:
Csak egy kérdés: most itt laksz Magyarországon, vagy Norvégiában? Mert innen elég nehéz lenne nyári munkát szerezni, de ha ott vagy, esetleg bemehetsz pár boltba, ahol tudnál dolgozni pl. árufeltöltőként, vagy eladónak egy zenei boltban. Vagy valamelyik futárszolgálatnál lennél kihordó, pl. valami pizza vagy akármi. Hirtelen ennyi jut eszembe, ezért kérdeztem, hogy hol laksz. Mert személyesen sokkal jobb bemenni és úgy megkérdezni.
2012. jún. 13. 13:59
 8/9 A kérdező kommentje:
sajnos itt lakom, csak annyiszor halottam már ilyen hogy: húú tudnak nekem munkát német országba megyek ki, meg Angliába tudnak nekem munkát stb. ezért érdeklődtem hogy esetleg Norvégiában nem tud valaki?
2012. jún. 15. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Norvégiába én is mennék meg németbe,bár csak angol franciát beszélem sajnos :O.

IT-snak nem tudtok valamit akár :D :D :D

2012. jún. 15. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!