Van itt olyan aki Norvégiában él?
A férjem már kint dolgozik, és a kisfiammal (13 hónapos) mi is szeretnénk menni utána pár hónapon belül. Én angolul úgy - ahogy beszélek, ha belejövök akkor nem lesz gond. Érdekelne, hogy milyen munkalehetőségek vannak, legfőképpen 4 órában. Gondoltam arra, hogy takarítást vállalok, arra lennék kíváncsi, hogy annak milyen feltételei vannak, milyenek a körülmények, illetve a fizetés.
Meg a bölcsödei körülmények is érdekelnének, milyen korú gyerekek vannak ott, mennyibe kerül havonta, stb.
Köszönöm előre is a segítséget!
Norvégián belül Osloba mennénk.
Bölcsi-ovi havonta átlagosan : 2500 korona , azaz 95000Ft.
(persze ez helytől függ, de átlagosan erre kell számítani)
Angol nyelv jó ha van, de jobb a norvég. Munkát talál az, aki akar. Ha véglegesen akarsz kijünni akkor kérni kell személyi számot. Ha csak egy kis időre akkor D-nummer kell. Persze minden szabályosan megy. Takarító cégek vannak. Ahol én dolgoztam annak a cégnek a neve : ISS.
Teljes időben, délután, reggel. Amikor akarsz. Én az iskola miatt délután dolgoztam.
Ha kell több infó akkor irj privát levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!